ΖΩΔΙΑ

Tοξότης Ημερήσιες Προβλέψεις 11/07: Πολλά ευχάριστα κι ενδιαφέροντα μπορεί να συμβούν σήμερα

Tοξότης Ημερήσιες Προβλέψεις 11/07: Πολλά ευχάριστα κι ενδιαφέροντα μπορεί να συμβούν σήμερα
Αν εγείρεις υπερβολικές προσδοκίες, το πιθανότερο είναι να «την ακούσεις» μετά, όταν πια θα έχεις ξεχάσει τις υποσχέσεις σου!
astrology.gr

Ζώδια - Tοξότης: Πολλά ευχάριστα κι ενδιαφέροντα μπορεί να συμβούν κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή με ξένο/η. 

Με τη Σελήνη στο ζώδιο σου θα σου είναι δύσκολο να κατασταλάξεις σε σχέση με το τι θέλεις από την ζωή σου, ίσως μάλιστα να χαρακτηριστείς «ανώριμος/η», από κάποιους που δεν εκτιμούν και τόσο την παιδικότητά σου. Παράλληλα, όπως θα διαπιστώσεις, δίνοντας όπου νιώθεις, απομακρύνονται και τα δικά σου προβλήματα. Όσο για τις «κανονικές» οικονομικές δραστηριότητες σου, ναι μεν διαφαίνεται κάτι το απατηλό, μπορεί ωστόσο να διαπιστώσεις ότι κάποιο... αόρατο χέρι σε γλίτωσε από τα χειρότερα! Ίσως πάλι να σου χαριστεί ένα χρέος ή να αξιοποιήσεις χρήματα που δεν σου ανήκουν.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 11/07

Με τη Σελήνη στα μέρη σου και την Αφροδίτη απέναντί σου ο έρωτας παίρνει τους… δρόμους, με την ευχαρίστησή σου να δείχνει εξασφαλισμένη, είτε είσαι ήδη σε μια σχέση, είτε όχι. Μάλιστα πολλά ευχάριστα κι ενδιαφέροντα μπορεί να συμβούν κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή με ξένο/η. Απλά να θυμάσαι ότι αν εγείρεις υπερβολικές προσδοκίες, το πιθανότερο είναι να «την ακούσεις» μετά, όταν πια θα έχεις ξεχάσει τις υποσχέσεις σου!