ΖΩΔΙΑ

Κριός Ημερήσιες Προβλέψεις 12/07: Μείνε μακριά από τους ενοχλητικούς ανθρώπους

Κριός | Ημερήσιες Προβλέψεις 12/07
Το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα περιορίζει το βεληνεκές της κοινωνικής σου ζωής.
astrology.gr

Ζώδια - Κριός: Η Αφροδίτη στους Διδύμους «διχάζεται» ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα και… βρες τρόπο να την ικανοποιήσεις.

Το τετράγωνο Ερμή-Χείρωνα περιορίζει το βεληνεκές της κοινωνικής σου ζωής αφού προέχει το να αποφύγεις ενοχλητικές παρεμβάσεις από άτομα που έχουν μια ξένη νοοτροπία, φτιάξε λοιπόν το δικό σου «κύκλο εμπιστοσύνης». Επιπλέον, ψάχνοντας το χώρο σου σίγουρα θα βρεις πράγματα που θα σου ξυπνήσουν μνήμες, ίσως και μια μελαγχολία. Μπορεί ακόμη να περιέλθει στην κατοχή σου ένα οικογενειακό κειμήλιο ή/και να γίνουν ενέργειες για ένα περιουσιακό ζήτημα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους «διχάζεται» ανάμεσα στο όνειρο και την πραγματικότητα και… βρες τρόπο να την ικανοποιήσεις!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 12/07

Η πιο αντιπροσωπευτική επιλογή που έχεις σήμερα είναι να παραμείνεις μόνος/η παρέα με τις αναμνήσεις σου για όλα εκείνα που έγιναν ή… δεν έγιναν κάποτε, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση αυτή η εσωστρέφεια μπορεί να έχει και κάποιες αρνητικές παρενέργειες, αν το ταίρι σου αδυνατεί να ανοίξει το «καβούκι» στο οποίο έχεις κλειστεί. Αν πάλι είσαι μόνος/η να ξέρεις ότι σήμερα έχεις την τάση να «μαζεύεις» γύρω σου… τον κάθε πικραμένο!