ΖΩΔΙΑ

Παρθένος Ημερήσιες Προβλέψεις 13/07: «Κόψε» τις κακές παρέες

Παρθένος Ημερήσιες Προβλέψεις 13/07: «Κόψε» τις κακές παρέες
Η Πανσέληνος σε φέρνει πιο κοντά σε… κακές παρέες, που καλό είναι να αποφύγεις ακόμη κι αν σου γίνει μια «δελεαστική» προσφορά
astrology.gr

Ζώδια - Παρθένος: Η Πανσέληνος σε φέρνει πιο κοντά σε… κακές παρέες. 

Η Πανσέληνος σε φέρνει πιο κοντά σε… κακές παρέες, που καλό είναι να αποφύγεις ακόμη κι αν σου γίνει μια «δελεαστική» προσφορά. Ίσως πάλι να συμβεί κάτι δυσάρεστο στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και να μην μπορείς να κάνεις κάτι για αυτό, υπάρχουν ωστόσο κι εκείνα που μπορείς να αποτρέψεις, όπως είναι για παράδειγμα το να μείνεις μακριά από πάθη και εμπάθειες κι αν κάποιος/α σε ζηλεύει, «θανάσιμα», απλά φύγε. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε βοηθά να δείξεις στους άλλους ένα «ιδανικό» πρόσωπο αλλά να ξέρεις πως δεν έχεις την… αποκλειστικότητα σε αυτό!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 13/07

Ένα πάθος σε… γυροφέρνει κι αν είσαι μόνος/η, απλά πρόσεξε που πας να μπλέξεις, αφού η συνέχεια δεν θα είναι καθόλου εύκολη για σένα, ίσως μάλιστα να πέσεις θύμα μιας αρρωστημένης ζήλιας που θα σε φέρει σε κατάσταση… απόγνωσης! Μπορεί ακόμη να χρησιμοποιηθείς ως «πιόνι» από κάποιον/α που σου… κάνει τον καλό ή να παρασυρθείς σε «αίσχη» από κακές παρέες, κάτι που ισχύει κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση.