ΖΩΔΙΑ

Ιχθύες Ημερήσιες Προβλέψεις 31/07: Ένα εργασιακό ζήτημα μπορεί να σε αγχώσει

Ιχθύες Ημερήσιες Προβλέψεις 31/07: Ένα εργασιακό ζήτημα μπορεί να σε αγχώσει
Με την αντίθεση Ερμή-Κρόνου, ένα εργασιακό ζήτημα μπορεί να σε αγχώσει αλλά να δεν έχεις κάνει αυτά που έπρεπε, μην περιμένεις… επιείκεια!
astrology.gr

Ζώδια - Ιχθύες: Το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα συνηγορεί στο να δημιουργηθεί ένα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα.

Με την αντίθεση Ερμή-Κρόνου, ένα εργασιακό ζήτημα μπορεί να σε αγχώσει αλλά να δεν έχεις κάνει αυτά που έπρεπε, μην περιμένεις… επιείκεια! Επιπλέον, δώσε μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία και την διατροφή σου, περικόπτοντας ότι σε βλάπτει. Παράλληλα, το τετράγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα συνηγορεί στο να δημιουργηθεί ένα φορτισμένο συγκινησιακά κλίμα κι αν σου λείπει κάποιος/α, δεν αποκλείεται να «σε πάρει από κάτω» και να χύσεις… ποταμούς δακρύων! Ίσως βέβαια να υιοθετήσεις έναν πιο παραδοσιακό τρόπο ζωής ή «ρετρό» επιλογές, στο ντύσιμο και τη διασκέδασή σου.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 31/07

Σήμερα υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να βρεις αυτό που ζητάς είτε μέσα από την αναβίωση μιας παλιάς σχέσης σου, είτε με κάτι εντελώς νέο που έχει όλες τις προδιαγραφές για να εξελιχθεί σε κάτι μόνιμο. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να… υποκύψεις στις αδυναμίες σου, ακολουθώντας «παράλληλους δρόμους» για ένα διάστημα, μέχρι τουλάχιστον να «σώσεις» το «απολωλός πρόβατο» που ανέλαβες να προστατέψεις.