ΖΩΔΙΑ

Αιγόκερως Ημερήσιες Προβλέψεις 03/08: Μια συνεργασία είναι το «κλειδί» της επιτυχίας

 Ημερήσιες Προβλέψεις
Η Σελήνη στο Ζυγό σε καλεί να ακολουθήσεις μια οικογενειακή παράδοση ή/και να έρθεις πιο κοντά με τους οικείους σου.
astrology.gr

Ζώδια - Αιγόκερως: Με την Αφροδίτη απέναντί σου να σε κάνει πιο επιρρεπή στις αδυναμίες σου, μια υπόθεση κι ένα πρόσωπο του παρελθόντος.

Η Σελήνη στο Ζυγό σε καλεί να ακολουθήσεις μια οικογενειακή παράδοση ή/και να έρθεις πιο κοντά με τους οικείους σου, κάποια στιγμή ωστόσο θα νιώσεις ότι περιορίζεται η κοινωνικότητά σου κι εδώ είναι που καλείσαι να βρεις τη «χρυσή τομή» ανάμεσα στο αστικό και το οικογενειακό… Δίκαιο! Παράλληλα βέβαια, με τον Ερμή στον 8ο ηλιακό οίκο σου να «δείχνει» τα οικονομικά σου, αν ψάχνεις τρόπους για να βρεις τα αναγκαία κεφάλαια ή να αυξήσεις το εισόδημα σου, όλα θα πάνε κατ’ ευχή. Επιπλέον «παίζει» μια ρύθμιση χρεών, ενώ στις αγορές-επενδύσεις σου, μια συνεργασία είναι το «κλειδί» της επιτυχίας.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 03/08

Με την Αφροδίτη απέναντί σου να σε κάνει πιο επιρρεπή στις αδυναμίες σου, μια υπόθεση κι ένα πρόσωπο του παρελθόντος φαίνεται να σε απασχολεί αρκετά, τόσο ώστε να απορρίψεις μια δελεαστική πρόταση που σου γίνεται κι αν βέβαια είσαι μόνος/η τότε... γούστο σου και καπέλο σου! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, κινδυνεύεις να εγκλωβιστείς συναισθηματικά ανάμεσα στα «θέλω» σου και τα «πρέπει» ή/και τις υποχρεώσεις σου.