ΖΩΔΙΑ

Σκορπιός Ημερήσιες Προβλέψεις 04/08: Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται

Ημερήσιες Προβλέψεις 04/08
Η Δήμητρα στο Λέοντα σηματοδοτεί επαφές και γνωριμίες σε… υψηλό επίπεδο,
astrology.gr

Ζώδια - Σκορπιός: Ο Ποσειδώνας στον 5ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί στο να εμψυχώσεις πρόσωπα που δείχνουν να βρίσκονται σε δύσκολη θέση.

Η Δήμητρα στο Λέοντα σηματοδοτεί επαφές και γνωριμίες σε… υψηλό επίπεδο, ίσως μάλιστα γνωριστείς με παράγοντες της κοινωνικής ζωής που θα σε βοηθήσουν σε πολλά, ενώ «παίζει» και μια τιμητική διάκριση. Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στον 5ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί στο να εμψυχώσεις πρόσωπα που δείχνουν να βρίσκονται σε δύσκολη θέση, μπορεί όμως και να… μην είναι κι απλά να εκμεταλλευθούν την καλή σου προαίρεση! Επιπλέον στις διαπροσωπικές σχέσεις σου τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται ή σου παρουσιάζονται κι αν είναι να «την πατήσεις» ξανά, καλύτερα να το… ρίξεις στην Τέχνη!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 04/08

Το πάθος… καλά κρατεί και ο ενεργός Ποσειδώνας διανθίζει την προσωπική σου ζωή με περισσότερες «ονειρικές» και ρομαντικές στιγμές, την ίδια στιγμή όμως φοράς τα… ροζ γυαλιά σου κι όταν «ξυπνήσεις» αργότερα, η πραγματικότητα μπορεί να μην σου αρέσει καθόλου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε να υλοποιήσεις τις φαντασιώσεις σου εντός της κι όχι… αλλού, αφού θα αρχίσεις να πιστεύεις ότι το ταίρι σου κάνει ότι κι εσύ!