ΖΩΔΙΑ

Καρκίνος Ημερήσιες Προβλέψεις 19/08: Πρόσεξε τις οικονομικές συμφωνίες που θα κάνεις

Καρκίνος Ημερήσιες Προβλέψεις 19/08: Πρόσεξε τις οικονομικές συμφωνίες που θα κάνεις
Αν τώρα είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ότι έχασες… έχασες και πήγαινε στην επόμενη φάση!
astrology.gr

Ζώδια - Καρκίνος: Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο σηματοδοτεί την ενασχόλησή σου με θέματα σχετικά με το παρελθόν ή την παράδοση

Με τη χιαστί Ήλιου-Πλούτωνα το τι έχεις ή… δεν έχεις εξαρτάται από άλλους και μακάρι να σου τύχουν τα καλύτερα, αν όμως χάσεις κάτι να ξέρεις πως πρόκειται για κάτι οριστικό. Αν πάλι συνάψεις μια οικονομική συμφωνία, πρόσεξε μήπως δεσμευτείς με… ασύμφορο τρόπο! Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο σηματοδοτεί την ενασχόλησή σου με θέματα σχετικά με το παρελθόν ή την Παράδοση. Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς με παλιά έγγραφα ή αντικείμενα αλλά και να ξαναβρεθείς σε ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά ή με συγγενείς-γνωστούς/ες, που «κουβαλούν» τις γνώσεις και την σοφία της ηλικίας τους.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 19/08

Αν είσαι μόνος/η, η μια σου επιλογή είναι να ασχοληθείς με τα... πάθη των άλλων ως «σωτήρας», που… δεν συνιστάται, αφού σήμερα δεν είναι να παίζεις με «κολλημένα» άτομα που έχουν αρνητικά συναισθήματα. Η άλλη είναι να μπεις «με τα μπούνια» σε μια νέα σχέση, να θυμάσαι όμως ότι πολύ δύσκολα θα βγεις από αυτήν αν κάτι πάει στραβά στην πορεία. Αν τώρα είσαι ήδη δεσμευμένος/η, ότι έχασες… έχασες και πήγαινε στην επόμενη φάση!