Λέων Ημερήσιες Προβλέψεις 23/08: Αν είσαι μόνος/η είναι εύκολο να ενδώσεις σε κάποιον/α

Newsbomb

Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, κάποιος/α στο φιλικό σου περιβάλλον δεν παίζει… τίμια κι έχεις κάθε λόγο να είσαι υποψιασμένος/η.
astrology.gr

Ζώδια - Λέων: Μπορεί να προβείς σε άστοχες ή αχρείαστες οικονομικές κινήσεις

Η Σελήνη στον Καρκίνο συνηγορεί στο να… αποσυρθείς στα ιδιαίτερα διαμερίσματά σου, προκειμένου να τα βρεις με τον εαυτό σου ή/και να φορτώσεις τις «μπαταρίες» σου, ίσως όμως και να ταλαιπωρηθείς από μια αστάθεια στην υγεία σου. Επιπλέον, η αποκάλυψη ενός μυστικού μπορεί να φέρει ένα προσωρινό «μπέρδεμα» σε σχέση με τις προθέσεις των άλλων απέναντί σου. Παράλληλα μπορεί να προβείς σε άστοχες ή αχρείαστες οικονομικές κινήσεις, ίσως όμως και να πέσεις θύμα μιας εξαπάτησης ή κλοπής από άτομα που είτε «τάζουν» ρίχνοντας απλά το… δόλωμα, είτε παριστάνουν τους κακομοίρηδες για να επωφεληθούν!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 23/08

Με την Αφροδίτη στα μέρη σου, αν είσαι μόνος/η είναι εύκολο να ενδώσεις σε κάποιον/α, κράτα όμως την… υποσημείωση ότι σου δείχνει ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που είναι στην πραγματικότητα. Ίσως μάλιστα να συμβούν όλα σε μια παρέα και ύστερα από κατανάλωση αλκοόλ. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, κάποιος/α στο φιλικό σου περιβάλλον δεν παίζει… τίμια κι έχεις κάθε λόγο να είσαι υποψιασμένος/η.

ΜΕΛΟΣ ened Monetized by DPG Digital Media Group ©2010-2024 ⚡ Newsbomb.gr - All rights reserved