ΖΩΔΙΑ

Ώρα για αλλαγή: Πανσέληνος στον Καρκίνο

Ώρα για αλλαγή:  Πανσέληνος στον Καρκίνο

Βρίσκεται και το δικό σου ανάμεσά τους; 

 

Στις 7/1, 01:07 ώρα Ελλάδας, έχουμε την Πανσέληνο του Λύκου, στις 16° 21’ του Καρκίνου, που επηρεάζει κυρίως τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού, Κριούς, Ζυγούς, Καρκίνους και Αιγόκερους, που ανήκουν στο β’ δεκαήμερο, αλλά και όλους όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.

Οι όψεις του Ήλιου στον Αιγόκερω και του ανάδρομου Ερμή στον Αιγόκερω με τον Ουρανό στον Ταύρο είναι αυτές που θα "χρωματίσουν" τη συγκεκριμένη Πανσέληνο, ωθώντας αρκετούς να αλλάξουν, να κάνουν στροφή στην καριέρα, το σπίτ ή τις σχέσεις τους, να ξεκόψουν από το παρελθόν και φυσικά να απελευθερωθούν από συντηρητικές πεποιθήσεις ή κλισέ που τους κρατούν πίσω. Είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να τελειώσουν με το οτιδήποτε για να μπορέσουν αργότερα να κάνουν μια νέα αρχή.

Ας δούμε ποια ζώδια χρειάζεται να προβούν σε αλλαγές με την Πανσέληνο στον Καρκίνο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ ♋

Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σου έρχεσαι αντιμέτωπος με τις επιθυμίες σου και καλείσαι να προχωρήσεις σε αλλαγές, που θεωρείς απαραίτητες για την ευτυχία σου, αλλά και την επίτευξη των προσωπικών σου επιδιώξεων. Σε πολλές περιπτώσεις, θα λειτουργήσεις κυκλοθυμικά, θα χάνεις την υπομονή σου ή θα θεωρήσεις ότι έχεις παραχωρήσει τον έλεγχο στους άλλους και σε κάνουν ό,τι θέλουν.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr