ΖΩΔΙΑ

Παγιδεύμενοι: Προβλέψεις από την AstroΤσαούσα 18/01 - 24/01

Παγιδεύμενοι: Προβλέψεις από την AstroΤσαούσα 18/01 - 24/01

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Από παντού χτυπιούνται τα 3α δεκαήμερα των ζωδίων, αφού πραγματοποιούνται δύο δυσκολότατες συνόδοι μέσα στην εβδομάδα που ακολουθεί. Την πρώτη κιόλας μέρα έχουμε την σύνοδο Ηλίου – Πλούτωνα που φέρνει, ειδικά σε Κριάρια, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους το οριστικό τέλος σε σχέσεις και συνεργασίες, αλλά τους κάνει και ιδιαίτερα ελεγκτικούς και εμμονικούς. Στις 20, του μήνα ο Ήλιος περνάει στον Υδροχόο και καπάκι στις 21 έχουμε τη Νέα Σελήνη του μήνα, η οποία δέχεται ένα εξάγωνο από τον Δία στον Κριό και τα 1α δεκαήμερα των ζωδίων, κυρίως των Σταθερών (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι) θα έχουν τύχη σε ό,τι καινούριο ξεκινήσουν. Πάμε πάλι πίσω με τα 3α δεκαήμερα που στις 22 του μήνα δέχονται την επιρροή της συνόδου της Αφροδίτης με τον Κρόνο στον Υδροχόο και όπως και να το κάνουμε υπάρχει πίεση και μία δυσκολία να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες τους κυρίως σε ερωτικό και οικονομικό επίπεδο. Αυτή τη φορά η καμπάνα χτυπάει πιο δυνατά για τα Σταθερά. Στις 24, ο Δίας κλείνει με ακρίβεια το εξάγωνο του με τον Ήλιο και πριμοδοτεί ακόμη περισσότερο τα 1α δεκαήμερα των ζωδίων.

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr