ΖΩΔΙΑ

Προβλέψεις από την AstroΤσαούσα 09/08-15/08: «Αναποδογυρίσματα»

Προβλέψεις από την AstroΤσαούσα 09/08-15/08: «Αναποδογυρίσματα»

Η Αστροτσαούσα δεν μασάει τα λόγια της και σου λέει την εβδομαδιαία σου πρόβλεψη, όπως ακριβώς είναι! Αντέχεις να τη διαβάσεις; Για να σε δούμε...

Με ξαφνικά και αναπάντεχα γεγονότα ξεκινάει η εβδομάδα, αφού η ανάδρομη Αφροδίτη από τον Λέοντα τετραγωνίζει τον Ουρανό, στις 09 του μήνα. Ειδικά σε ερωτικά και οικονομικά ζητήματα οι Σταθεροί του 3ου δεκαημέρου δεν μπορούν ούτε να φανταστούν τι τους περιμένει. Μάλιστα, θα έχουν και θεματάκια από το παρελθόν να λύσουν. Στις 10, ο Ερμής από την Παρθένο τριγωνίζει τον Δία στον Ταύρο και τα 2α δεκαήμερα των ζωδίων μπορούν ελεύθερα να ποντάρουν στην καλή τους τύχη για ό,τι τα απασχολεί. Στις 13, έχουμε μία σύνοδο κυριολεκτικά φωτιά! Ήλιος και ανάδρομη συναντιούνται στο ζώδιο του Λέοντα και φέρνουν στο προσκήνιο ζητήματα από το παρελθόν μεν, που δεν έχουν κλείσει δε, κυρίως για Λιοντάρια, Υδροχόους, Σκορπιούς και Ταύρους που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου. Στις 15, δυναμιτίζει την ατμόσφαιρα το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό και για άλλη μια φορά σοκ, καβγάδες, εντάσεις, αλλαγές και ανατροπές περιμένουν τα 3α δεκαήμερα του Σταθερού Σταυρού.

ΚΡΙΟΣ ♈

Κριάρι του 1ου δεκαημέρου, κουβαλάς πολλές, φοβίες, άγχη και κόμπλεξ και αμέσως μόλις ανοίγεις το στόμα σου, το καταλαβαίνουν οι γύρω σου ή μπορεί και να κάνεις σαματάδες, απλά και μόνο για να ξεσπάσεις, αφήνοντας τους γύρω παγωτό. Ευτυχώς τα κανακέματα της οικογένειάς σου κάπως θα σε καλμάρουν. Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου, να περιμένεις λεφτάκια από τη δουλειά σου, που ακόμη κι αν δεν θα είναι σε μόνιμη βάση, σίγουρα θα τονώσουν αρκετά τα οικονομικά σου (μάζευε κι ας είν’ και ρώγες). Εάν είσαι του 3ου δεκαημέρου, τα έξοδα θα τρέχουν από παντού και θα σου προκύπτουν ξαφνικά, αν και τα περισσότερα θα είναι για λούσα και καλοπέραση, οπότε θες και ξοδεύεις. Στα αισθηματικά σου, θα υπάρξει ένα θέμα από τα παλιά ή και κάποιο πρόσωπο που θα φέρει τα πάνω κάτω.

**Δεν ξέρεις σε ποιο δεκαήμερο ανήκεις; Πάτησε ΕΔΩ για να μάθεις!**

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Τρως πίκρα από κάποιον/α φίλο/η σου και η συμπεριφορά του θα πληγώσει τον εγωισμό μεν, θα σου δημιουργήσει και ανασφάλεια δε, Ταύρε του 1ου δεκαημέρου. Πάντως, δεν θα είσαι καθόλου αρνητικός/η να ανοίξεις τον κύκλο σου κι έτσι θα καλύψεις τα κενά σου. Εάν είσαι του 2ου δεκαημέρου και είσαι και μοναχούλι, ετοιμάσου για μία πολύ αστεράτη γνωριμία, ενώ σε περίπτωση που είσαι ρεζερβέ, θα λάβετε παρέα με το ταίρι σου μία καταπληκτική είδηση και μάλλον από πλευράς σου. Καλά θα σε πάει κι αν θέλεις να προχωρήσεις κάποιο από τα σχέδιά σου. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, έρχονται καβγάδες, φωνές, εντάσεις και συγχύσεις στο σπιτικό σου, πολύ πιθανό για οικονομικά θέματα. Δεν αποκλείεται κάποιος από όλους σας να φύγει, βροντώντας την πόρτα πίσω του.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr