ΖΩΔΙΑ

AstroPet: Προβλέψεις για το κατοικίδιό σου από 01/10 έως 07/10

AstroPet: Προβλέψεις για το κατοικίδιό σου από 01/10 έως 07/10

Μάθε όλα τα σημαντικά γεγονότα της εβδομάδας για το αγαπημένο σου pet, ανάλογα με το ζώδιό του

Οι μικροί -ή και λίγο- μεγαλύτεροι πολύτιμοι φίλοι μας, τα κατοικίδιά μας, διαθέτουν την δική τους ξεχωριστή προσωπικότητα, που έχει στοιχεία και από το ζώδιο στο οποίο ανήκουν. Οι κινήσεις των πλανητών και τα υπόλοιπα αστρολογικά φαινόμενα επηρεάζουν τη συμπεριφορά τους, όπως επίσης και την καθημερινή τους ρουτίνα, ακόμα και την υγεία τους.

Διάβασε το ζώδιο του δικού σου pet για να δεις πως θα κυλήσει η βδομάδα σας, από 01/10 έως 07/10

ΚΡΙΟΣ ♈

Τρομερά καλοπερασάκιας θα είναι το ζωάκι σου και προκειμένου να κάνει αυτό που θέλει, ούτε και θα υπολογίσει κανόνες… Θα «κλέψει» λιχουδιές όπου τις βρει, ενώ άνετα θα απλώσει την αρίδα του στον καλό σου τον καναπέ. Μάλλον θεωρεί πως όλο το σπίτι είναι για πάρτη του.

ΤΑΥΡΟΣ ♉

Το pet σου είναι πανευτυχές και η καλή του διάθεση δεν το εγκαταλείπει λεπτό. Για κάποιο λόγο τόσο εσύ, όσο και οι υπόλοιποι του σπιτιού θα του κάνετε όλα τα χατίρια, πριν καλά-καλά ζητήσει το οτιδήποτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ ♊

Μία ακατανίκητη τεμπελιά θα πιάσει το ζωάκι σου και δεν θα θέλει πολλά-πολλά μαζί σου, όχι επειδή κάτι έχει, αλλά γιατί φοβάται μην του ζητήσεις παιχνιδάκια ή αρχίζεις να το ζουμπάς και καμία όρεξη δεν έχει…

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr