ΖΩΔΙΑ

Πλανητικό σκηνικό, Τετάρτη 12/11

Πλανητικό σκηνικό, Τετάρτη 12/11

Η Σελήνη μέχρι το βράδυ θα βρίσκεται στο παρορμητικό και συναισθηματικό ζώδιο του Καρκίνου, οπότε θα περάσει στο πύρινο και λαμπερό ζώδιο του Λέοντα.

Ο Ερμής από το Σκορπιό σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, δίνοντας έμπνευση, διαίσθηση και τάση για καλλιτεχνική δημιουργία ή ονειροπόληση.
Έτσι, πιθανές κρίσεις, δυσθυμίες ή συγκρούσεις που ίσως δημιουργήθηκαν χθες, σήμερα εξομαλύνονται σε όλους τους τομείς.

Ιδιαίτερα για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Αιγόκερους και Ιχθύες του γ΄ δεκαημέρου οι ουρανοί είναι ανοιχτοί και τα ζώδια αυτά διάγουν μέρες γεμάτες ζωτικότητα με την ερωτική και δημιουργική τους διάθεση να βρίσκεται σε έξαρση.

Το βράδυ η Σελήνη προχωρά στο ζώδιο του Λέοντα και όλα θα γίνουν πιο γκλάμουρους, αφήνοντας στην άκρη αρνητικές σκέψεις, καχυποψίες και γενικότερα καταστάσεις που μας πάνε πίσω.

Το κλίμα ευνοεί ιδιαίτερα τους Λέοντες και τους Υδροχόους οι οποίοι σήμερα το απόγευμα μπορεί να έχουν μια καλή επαγγελματική πρόταση ή ραντεβού, που θα πρέπει να εκτιμήσουν σωστά. Το σημαντικό είναι να εγκαταλείψουν τις δεύτερες σκέψεις που πιθανόν έχουν και να δουν με ξεκάθαρη και θετική ματιά τις προοπτικές που ανοίγονται.
Επιπλέον, εξαιτίας των πολύ δυναμικών όψεων που σχηματίζει ο Άρης από τον Αιγόκερω με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, οι Αιγόκεροι αυτές τις μέρες κάνουν πολλά στον επαγγελματικό τομέα. Προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους και να αλλάξουν τα παλιά δεδομένα. Αν δε τους βγαίνει, εξαιτίας της προσκόλλησής τους στους τύπους, ας σκεφτούν ότι δεν είναι και τόσο φοβερό να ακολουθήσουν μια νέα πιο πρωτοπόρα κατεύθυνση.
Ακόμα, οι μέρες αυτές υπόσχονται ένα κλίμα με ιδιαίτερη γλυκύτητα και κατανόηση σε όσους/ες διατηρούν σχέσεις με άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, ιδιαίτερα Σκορπιοί και Ταύροι.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ζώδια επηρεάζονται σε μικρότερο ίσως βαθμό, αλλά ακολουθούν επίσης τους ρυθμούς της ημέρας, η οποία υπόσχεται πολλά σε πολλούς και στο χέρι μας είναι να την αξιοποιήσουμε.
~Σημείωση: Οι ανωτέρω όψεις επηρεάζουν όλα τα ζώδια, αλλά αυτά που αναφέρονται νιώθουν πιο έντονα τις πλανητικές ενέργειες. Επίσης, οι επιρροές ισχύουν σε μεγάλο βαθμό και για όσους έχουν Ωροσκόπο σε αναφερόμενα ζώδια.

Αυτά και άλλα πολλά είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη από το astrology.gr για την επιρροή των πλανητών στα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

Διάβασε επίσης στο astrology.gr

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/11;

Ερωτικό ωροσκόπιο 12/11

Σχετικές ειδήσεις