ΖΩΔΙΑ

12/3/2015 Σελήνη στον Τοξότη: Ονειρευτείτε ελεύθερα και μετά προσγειωθείτε αισιόδοξα

12/3/2015 Σελήνη στον Τοξότη: Ονειρευτείτε ελεύθερα και μετά προσγειωθείτε αισιόδοξα

Η Σελήνη έχει προχωρήσει στο πύρινο και επεκτατικό ζώδιο του Τοξότη και η… βαθύτερή της επιθυμία είναι να το ρίξει σε ξένοιαστες περιπλανήσεις, να τα παρατήσει όλα και να πάει μια εκδρομή!Όμως η συνάντησή της με τον Κρόνο στο ίδιο ζώδιο την υποχρεώνει να πατήσει φρένο και να ασχοληθεί με βαρετά και υποχρεωτικά πράγματα, κάτι που όσο κι αν πουλήσει τρέλα ή θεωρία δεν πρόκειται να το αποφύγει.

Έτσι, μέχρι αργά το μεσημέρι υπάρχει μια δυσαρέσκεια γιατί δεν μπορούμε να νιώσουμε ανέμελοι και καλούμαστε άπαντες να διευθετήσουμε εκκρεμότητες και να διαχειριστούμε τις αυξημένες ευθύνες και υποχρεώσεις μας.
Αυτό το κάπως βαρύ κρόνιο κλίμα μπορούμε να το υπερπηδήσουμε αν επιδείξουμε συνέπεια και ωριμότητα, επιτυγχάνοντας τους στόχους μας και παίρνοντας βαθιά ικανοποίηση από την αποτελεσματικότητά μας.

Στην συνέχεια η Σελήνη αφού ξεμπερδέψει με τον Κρόνο θα συναντήσει τον ονειροπόλο Ποσειδώνα και εμείς θα επιδιώκουμε να ικανοποιήσουμε τη διάθεσή μας για φυγή, διασκέδαση και καταχρήσεις. Θέλουμε να ξεφύγουμε από την κουραστική και πεζή πραγματικότητα και επιδιδόμαστε σε απολαύσεις αδιακρίτως!

Το βράδυ αποφασίζουμε να υπηρετήσουμε την εξωστρεφή φύση του Τοξότη, να κάνουμε τις πλάκες μας και μάλιστα να καταχραστούμε την έννοια διασκέδαση με μεγάλες δόσεις υπερβολής, ακόμα και αδιακρισίας. Αν έχουμε μυστικά να διαφυλάξουμε ας είμαστε προσεκτικοί.

Από τη διέλευση της Σελήνης στον Τοξότη επηρεάζονται όλοι αλλά περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες) που αν θέλουν να απολαύσουν την αισιόδοξη και χαρούμενη τοξοτίσια επιρροή, θα πρέπει πρώτα να προσπαθήσουν σκληρά για να διεκπεραιώσουν τα πρέποντα και μετά να αφεθούν.

Ας δούμε πως επηρεάζονται σήμερα και τα 12 ζώδια:

Τοξότες, Δίδυμοι, Ιχθύες και Παρθένοι, ζορίζονται σήμερα και στριμώχνονται ψυχολογικά, συνειδητοποιώντας πως τους έχει καταπιεί η καθημερινότητα και η συνήθεια. Προσοχή στην αδιακρισία και στην επιμονή να φυτρώνουν εκεί που δεν τους σπέρνουν.

Ζυγοί, Κριοί, Λέοντες και Υδροχόοι, είναι έτοιμοι να προκαλέσουν την τύχη τους η οποία θα είναι γενικά με το μέρος τους, σκεφτόμενοι πως η δράση είναι η καλύτερη αντίδραση.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Ταύροι και Σκορπιοί, δεν παρασύρονται ούτε από τα αρνητικά αλλά ούτε από τα θετικά γύρω τους. Κάνουν απλά τη δουλειά τους και θέλουν μόνο να μείνει το κεφάλι τους ήσυχο, γι αυτό και είναι ικανοί να βγάλουν εις πέρας δύσκολες αποστολές.

Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 12/3;

Η καθημερινή επιρροή της Σελήνης από 12/3 έως 14/3

Χαμογέλα, κάνει τους άλλους να ανησυχούν!

Χαμογέλα, κάνει τους άλλους να ανησυχούν!

Από Ιχθύς… σε καρχαρία!

Οικονομικές προβλέψεις, από 12 έως 15 Μαρτίου

Ερωτικό ωροσκόπιο 12/3

Σχετικές ειδήσεις