ΖΩΔΙΑ

Σεληνιακή έκλειψη: Οι δύο φωτοδότες συγκρούονται

Σεληνιακή έκλειψη: Οι δύο φωτοδότες συγκρούονται

Ο Ήλιος και η Σελήνη είναι τα δύο φώτα του πλανητικού μας συστήματος, τα οποία φροντίζουν να μην υπάρχει σκότος στον πλανήτη μας, αναλαμβάνοντας ο ένας τη βάρδια της μέρας και η άλλη της νύχτας.Οι δύο φωτοδότες κάνοντας τον κύκλο τους στο ζωδιακό κάθε μήνα, κάποια στιγμή βρίσκονται σε δύο απέναντι ζώδια, σχηματίζουν δηλαδή όψη αντίθεσης (180°).

Από σήμερα στις 10 π.μ. η Σελήνη έχει εισέλθει στο ζώδιο του Ζυγού, οδεύοντας τάχιστα στη μηνιαία αντίθεσή της με τον Ήλιο ο οποίος βρίσκεται στο απέναντι ζώδιο, τον Κριό. Πρόκειται δηλαδή για την Πανσέληνο του μήνα, που συνοδεύεται και από την ανοιξιάτικη Σεληνιακή έκλειψη και κορυφώνεται με ακρίβεια το Σάββατο γύρω στις 3 το μεσημέρι.

Η έκλειψη αυτή έχει συναισθηματικό κυρίως χαρακτήρα και θίγει τα θέματα των σχέσεων τόσο με τον εαυτό μας (Κριός) όσο και με τους άλλους (Ζυγός). Πάντως η φορτισμένη διάθεσή μας σε όλα τα θέματα που μας απασχολούν είναι αποτέλεσμα των συμβάντων της ηλιακής έκλειψης που προηγήθηκε, τα οποία τώρα γυρεύουν την οριστική λύση τους.

Την επιρροή της έκλειψης θα τη νιώσουν όλοι, άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο, ανάλογα με τις προδιαγραφές του γενέθλιου χάρτη τους.

Τα ζώδια που επηρεάζονται πιο έντονα είναι τα παρορμητικά (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) του β’ δεκαημέρου, λόγω και της επιρροής του «μοιραίου» τετραγώνου Ουρανού-Πλούτωνα, που τους ταλαιπωρεί εδώ και καιρό. Εξίσου επηρεάζονται και όσοι έχουν στο γενέθλιο χάρτη τους τον Ωροσκόπο, τη Σελήνη ή άλλους προσωπικούς πλανήτες γύρω στη 15η μοίρα των παραπάνω ζωδίων.

Όμως η θετική παρουσία του Δία στο ωροσκόπιο της έκλειψης δίνει βάσιμες ελπίδες ότι ναι μεν θα συμβεί η αναμπουμπούλα, θα βιώσουμε τις δυσκολίες και θα νιώσουμε την ανάγκη για οριστικές εκκαθαρίσεις, αλλά τελικά οι περισσότεροι θα πέσουμε στα μαλακά, λόγω της ευεργετικής παρουσίας και της προστασίας που παρέχει ο πατέρας των θεών.

Σε κάθε περίπτωση, οι ουρανοί μας μιλούν και εμείς καλούμαστε να ακούσουμε το μήνυμά τους, αφού οι εκλείψεις μπορεί να φέρνουν ριζικές αλλαγές και «δραματικά» γεγονότα, αλλά τα ξεκαθαρίσματα που συμβαίνουν έχουν σκοπό να μας βοηθήσουν να ξεφορτωθούμε παλιές καταστάσεις και ανθυγιεινές συνήθειες, προκειμένου να καθαρίσει το τοπίο και να προχωρήσουμε μπροστά.

Καλό τριήμερο σε όλους!

Άκουσε όσα είπε η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιρροές του τριημέρου σε ΟΛΑ τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

https://soundcloud.com/astrology_gr/342015a

Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 3/4;

Πανσέληνος και έκλειψη Σελήνης Απριλίου 2015 στον Ζυγό: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια

Τα SOS της εβδομάδος, από 3 Απριλίου έως 9 Απριλίου

Μάθε το συναίσθημα που μαγνητίζει το ζώδιό σου

Κανείς δεν μπορεί να ομορφύνει τη ζωή σου όσο εσύ!

Οι τυχερές και όμορφες στιγμές της ημέρας: Παρασκευή 3 Απριλίου

Ερωτικό ωροσκόπιο 3/4

Σχετικές ειδήσεις