ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τράπεζα Πειραιώς: Στήριξη της ελιάς Χαλκιδικής

Τράπεζα Πειραιώς: Στήριξη της ελιάς Χαλκιδικής

Νέα Συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς για Συμβολαιακή Γεωργία στην επιτραπέζια ελιά Χαλκιδικής με την εταιρία «ΔΕΑΣ Α.Ε.» ανακοίνωσε η Τράπεζα.

Αναλυτικότερα, το νέο πρόγραμμα αφορά σε ελαιοπαραγωγούς του νομού Χαλκιδικής.

H χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Γεωργίας στον τομέα της ελιάς, αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και στην οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας και καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα από τον παραγωγό μέχρι την επεξεργασία και την πώληση των προϊόντων από την παραπάνω εταιρία.

Η εταιρία «ΔΕΑΣ Α.Ε.», έχει τις εγκαταστάσεις της στης Καλύβες του Δήμου Πολυγύρου του Νομού Χαλκιδικής και δραστηριοποιείται στον τομέα επεξεργασίας, συσκευασίας και τυποποίησης επιτραπέζιας ελιάς και διάθεσή της στην Παγκόσμια αγορά.

Μέσω του συγκεκριμένου προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο παραγωγός έχει στη διάθεσή του την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους τη στιγμή που τη χρειάζεται αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην εταιρία.

Το Πρόγραμμα καλύπτει όλη την παραγωγική, εφοδιαστική και μεταποιητική αλυσίδα του αγροτικού προϊόντος υποστηρίζοντας συντεταγμένα την επωφελή συνεργασία παραγωγών και επιχείρησης.

Διαβάστε επίσης

Τρ. Κύπρου: Πώληση δανείων σερβικής εταιρείας στην Πειραιώς