ΚΟΣΜΟΣ

Μαρτυρία για την αγνοούμενη Μαντλίν!

Μαρτυρία για την αγνοούμενη Μαντλίν!
Μία σημαντική μαρτυρία για την Μαντλίν Μακ Καν, εξετάζει η Ιντερπόλ. Το κοριτσάκι είχε χαθεί το...

Μία σημαντική μαρτυρία για την Μαντλίν Μακ Καν, εξετάζει η Ιντερπόλ. Το κοριτσάκι είχε χαθεί το 2007 ενώ βρισκόταν σε διακοπές με τους γονείς του στην Πορτογαλία και από τότε κανείς δεν έμαθε ποτέ τίποτα για την τύχη του.

Την προηγούμενη εβδομάδα όμως, ένας 35χρονος επιχειρηματίας που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, επικοινώνησε με την αστυνομία του Λονδίνου και είπε ότι είδε ενα κορίτσι που έμοιαζε εκπληκτικά στην Μαντλίν, μαζί με έναν άνδρα και δύο γυναίκες έξω από ένα εμπορικό κέντρο στο Ντουμπάι, το Νοέμβριο του 2010.

Οι αρχές αξιολογούν ως σοβαρή την μαρτυρία του άγνωστου άντρα, γιατί η περιγραφή που τους έκανε για τον συνοδό της Μαντλίν ταιριάζει πολύ με έναν ύποπτο καλλιτέχνη που είχε θεαθή τότε κοντά στο σημείο που εξαφανίστηκε το κοριτσάκι στην Πορτογαλία!

Ο επιχειρηματίας που έκανε την αναφορά, δήλωσε στην αστυνομία:

''Ο τύπος έμοιαζε με τον ύποπτο που είχα δει τότε στα μέσα ενημέρωσης. Είχε ένα τρομακτικό πρόσωπο με μουστάκι και ήταν πολύ αδύνατος. Μαζί του είδα ένα μικρό κορίτσι, περίπου επτά ή οκτώ ετών, το οποίο κρατούσε από το χέρι μία μαύρη γυναίκα που φορούσε φερετζέ. Η κοπέλα έμοιαζε με την μικρή Μαντλίν αλλά τα μαλιά της δεν ήταν ξανθά όπως στις φωτογραφίες, αλλά καστανά. Η μυτούλα όμως και κυρίως τα μάτια της με έκαναν αμέσως να σκεφτώ ότι ίσως ήταν η απαχθείσα".

Η Interpol ερευνά αυτή τη στιγμή την καταγγελία!