ΚΟΣΜΟΣ

Από φυσικά αίτια ο θάνατος του Σάιτζ Σταλόνε

Από φυσικά αίτια ο θάνατος του Σάιτζ Σταλόνε

Ο Σάιτζ Σταλόνε, γιος του ηθοποιού Σιλβέστερ Σταλόνε, πέθανε από ανακοπή της καρδιακής λειτουργίας.

Η τοξικολογική έκθεση, δεν έδειξε κανένα σημάδι από υπερβολική χρήση ναρκωτικών ουσιών, όπως ανέφερε η ιατροδικαστική υπηρεσία του Λος Άντζελες.
«Δεν υπήρχαν σημάδια από υπερβολική δόση. Ήταν απλά ένας φυσικός θάνατος», είπε ο Φρεντ Κοράλ επικεφαλής της ιατροδικαστικής έρευνας.

Ο Σταλόνε είχε ένα μικρό ποσό ηρεμιστικών στο σώμα, τα οποία συνήθως λαμβάνονται για κάποιο πόνο, αλλά η ποσότητα ήταν στο απολύτως επιτρεπτό όριο και στην τοξικολογική έκθεση δεν εμφανίστηκαν ίχνη άλλων φαρμάκων.

Το σώμα του Σάινζ Σταλόνε, βρέθηκε στο σπίτι του στο Χόλιγουντ Χιλ από την οικονόμο του, η οποία πήγε να ελέγξει, καθώς συγγενείς και φίλοι ανησύχησαν καθώς δεν είχε δώσει σημάδια ζωής για τουλάχιστον 24 ώρες.

Γρήγορα οι φήμες οργίασαν στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και στις ταμπλόιντ εφημερίδες, ότι πιθανή αιτία θανάτου ήταν η υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Ο Σάινζ Σταλόνε ήταν ο νεότερος από τους δύο γιους του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού και είχε πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ταινίες οι περισσότερες στο πλάι του πατέρα του.