ΚΟΣΜΟΣ

Δήλωση-σοκ: Τιμωρία για αμαρτίες προηγούμενων ζωών ο βιασμός

Δήλωση-σοκ: Τιμωρία για αμαρτίες προηγούμενων ζωών ο βιασμός

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Βρετανία από τη δήλωση του ηθοποιού Bill Roache, ο οποίος στην προσπάθειά του να υπερασπιστεί διάσημους που κατηγορούνται για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, δήλωσε ότι είναι το «τίμημα» για τις αμαρτίες των κοριτσιών «σε προηγούμενες ζωές»!


Ο Βρετανός σταρ, που μεσουρανούσε τη δεκαετία του '70 στη σειρά «Coronation Street», δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι είναι εύκολο για τους διάσημους άνδρες να παγιδευτούν από τις αξιολάτρευτες νεαρές θαυμάστριες που τους ακολουθούν.

Ο Bill Roache, αφού έκανε μια ανάλυση περί «αγνής αγάπης», συνέχισε λέγοντας πως «ό,τι μας συμβαίνει είναι αποτέλεσμα του τι είχαμε κάνει στις προηγούμενες ζωές μας», υπονοώντας ότι και η σεξουαλική κακοποίηση είναι τιμωρία για παρελθούσες αμαρτίες.

Αναφερόμενος δε στην παιδοφιλία και την υπόθεση του Τζίμι Σάβιλ, ο 80χρονος ηθοποιός υποστήριξε ότι πρόκειται για ένα περίπλοκο θέμα, παρόλο που η παιδοφιλία είναι «φοβερή». Οι ποπ σταρ περιστοιχίζονται από groupies, εξήγησε. Τα κορίτσια αυτά είναι «σεξουαλικώς ενεργά και ώριμα, οι σταρ δεν ζητούν πιστοποιητικό γέννησης, δεν γνωρίζουν πόσο χρόνων μπορεί να είναι. Δεν σημαίνει ότι τις εκμεταλλεύονται, όμως μπορούν να πιαστούν σε αυτή την παγίδα», ήταν τα λόγια του ηθοποιού.