ΚΟΣΜΟΣ

Νέα μήνυση της Γκαγιέ σε παπαράτσι

Νέα μήνυση της Γκαγιέ σε παπαράτσι

Η γαλλίδα ηθοποιός Ζιλί Γκαγιέ, η οποία φέρεται να έχει σχέση με τον γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, κατέθεσε νέα μήνυση για «απειλή της ζωής άλλου», καθώς ισχυρίζεται ότι παρενοχλήθηκε από τους παπαράτσι, ανακοίνωσε σήμερα μια δικαστική πηγή.

Έρευνα για την υπόθεση ξεκίνησε η εισαγγελία του Παρισιού, σύμφωνα με την ίδια πηγή που μίλησε στη γαλλική εφημερίδα Le Monde.

Η εισαγγελία της Ναντέρ, στην περιοχή του Παρισιού, ξεκίνησε πρόσφατα μια έρευνα για «παραβίαση της ιδιωτικής ζωής» μετά τη δημοσιοποίηση από το περιοδικό Closer μιας φωτογραφίας της Γκαγιέ στις 17 Ιανουαρίου, μία εβδομάδα μετά την αποκάλυψη, από το ίδιο περιοδικό, της σχέσης της ηθοποιού με τον Ολάντ.

Οι έρευνες αυτές είναι διαφορετικές από την αγωγή που έχει υποβάλει η Γκαγιέ για παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής εναντίον του Closer και η οποία θα εκδικαστεί την 6η Μαρτίου στη Ναντέρν.

Οι αποκαλύψεις του Closer, που ήρθαν στη δημοσιότητα στις 10 Ιανουαρίου, βασίζονται σε φωτογραφίες της Γκαγιέ και του Ολάντ που τράβηξε παπαράτσο και στις οποίες το ζευγάρι εμφανίζεται σε έναν δρόμο και μπροστά από το σπίτι όπου φέρονται να συναντιούνται τακτικά.

Μια εβδομάδα αργότερα το περιοδικό σε άρθρο του αποκάλυψε ότι η σχέση μεταξύ του προέδρου και της ηθοποιού διαρκεί δύο χρόνια.