ΚΟΣΜΟΣ

Επνιξε το μωρό της για να το... πειθαρχήσει

Επνιξε το μωρό της για να το... πειθαρχήσει

Αθώα δήλωσε μια γυναίκα στη Νορβηγία, στο δικαστήριο την περασμένη Δευτέρα για τη δολοφονία της 22 μηνών κόρη της κατά την έναρξη της δικής όπου κατηγορείται για τον πνιγμό του παιδιού της ακολουθώντας οδηγίες μέσω ίντερνετ.


Ο Βρετανός σύντροφος της γυναίκας, που κατηγορείται επίσης για παροχή οδηγιών για τη δολοφονία μέσω διαδικτυακού βίντεο, δήλωσε επίσης αθώος σε επαρχιακό δικαστήριο του Όσλο.

Η 28χρονη Yasmin Chaudhry και ο 35χρονος Ammaz Omer Qureshi, κατηγορούνται για τον πνιγμό της κόρης της γυναίκας βυθίζοντας το κεφάλι του παιδιού μέσα σε έναν κουβά με νερό τον Οκτώβριο του 2010.

Η δολοφονία έγινε, σύμφωνα με τους ανακριτές, όταν το μικρό παιδί διέκοψε το ζευγάρι κατά τη διάρκεια συνομιλίας τους μέσω MSN τις πρώτες πρωινές ώρες.

Ο άνδρας, που βρισκόταν εκείνη την περίοδο στο Λονδίνο, ζήτησε από τη γυναίκα να «πειθαρχήσει» το παιδί και της έδωσε οδηγίες που οδήγησαν την 28χρονη να βυθίζει το παιδί μέσα στο νερό με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Στη συνέχεια η Chaudry κάλεσε ασθενοφόρο και ανέφερε το περιστατικό ως ατύχημα. Το παιδί πέθανε την επόμενη ημέρα στο νοσοκομείο.

Τη Δευτέρα, η γυναίκα δήλωσε αθώα για το φόνο πρώτου βαθμού, ενώ παραδέχτηκε πως επιτέθηκε στο παιδί. Δήλωσε πως ο σύντροφός της της είχε πει πως αν το παιδί δεν πειθαρχήσει, θα αποκτούσε χαλαρές δυτικές συνήθειες. «Έπρεπε να με σέβεται. Αν δεν το έκανε, θα γινόταν μια τυπική Νορβηγίδα, που ζητά απλά να τη βιάσουν» δήλωσε η γυναίκα στο δικαστήριο.

Ο εραστής της αρνήθηκε πως είχε οποιαδήποτε συμμετοχή στο έγκλημα.

Εκτός όμως από το φόνο, το ζευγάρι κατηγορείται πως βασάνιζε «τακτικά» το κοριτσάκι για έξι μήνες τουλάχιστον. Μάλιστα η μητέρα λάμβανε οδηγίες για τα βασανιστήρια από το σύντροφό της μέσω διαδικτύου.

Κατά τη διάρκεια αυτών των επιθέσεων, το παιδί υποχρεωνόταν να καταπίνει μια κουταλιά τσίλι, το φίμωνε με μονωτική ταινία, του έκανε κρύα ντους και το χαστούκιζε.

Αν το ζευγάρι κριθεί ένοχο, αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 21 χρόνων

Διαβάστε επίσης:

Μητέρα έπνιξε την μόλις 7 μηνών κόρη της και πέταξε το πτώμα