ΚΟΣΜΟΣ

Γονείς ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 4χρονο γιο τους

Γονείς ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 4χρονο γιο τους

Ένοχη για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 4χρονου γιου της κρίθηκε μια 25χρονη μητέρα από το Όρεγκον των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, η Jessica Dutro είχε χτυπήσει τον μικρό Zachary τόσο βαριά που τα σπλάχνα του είχαν διαρραγεί.

Το άτυχο αγοράκι έφυγε από τη ζωή τον Αύγουστο του 2012.

Στον ξυλοδαρμό πήρε μέρος και ο σύντροφος της μητέρας, Brian Canady.

Στις 14 Αυγούστου 2012 η Dutro και ο Canady κάλεσαν τις πρώτες βοήθειες λέγοντας πως ο Zachary είχε καταρρεύσει στο καταφύγιο για άστεγες οικογένειες όπου ζούσαν.

Ο μικρός μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διαπίστωσαν πως έφερε πολύ σοβαρά τραύματα στην κοιλιά, που είχαν ως αποτέλεσμα να σκιστεί το έντερό του!

Δύο ημέρες αργότερα ο Zachary αποσυνδέθηκε από το μηχάνημα που τον κρατούσε στη ζωή. Ως αιτία θανάτου προσδιορίστηκαν τα βίαια τραύματα στην κοιλιακή χώρα και η καθυστέρηση στην παροχή ιατρικής φροντίδας.

Ο Canady ομολόγησε πως είχε κλωτσήσει το αγόρι στο στομάχι επειδή ήθελε να βγάλει τα παπούτσια του πριν καθίσει να δει τηλεόραση.

Η 7χρονη κόρη της Dutro περιέγραψε το πώς η μαμά της και ο 25χρονος χτύπησαν και γρονθοκόπησαν τον Zachary μέχρι που «έμοιαζε να έχει πεθάνει» ενώ στο παρελθόν τον είχαν δείρει τόσο πολύ που έκανε εμετό.

Οι δυο είχαν κακοποιήσει και τα δυο μεγαλύτερα αδέλφια του άτυχου 4χρονου.

Διαβάστε επίσης:

Σάλος με το «ροζ» βίντεο 25χρονης δασκάλας με μαθητή της