ΚΟΣΜΟΣ

Πακιστάν: Μωρό κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας! (video)

Πακιστάν: Μωρό κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας! (video)

Είναι σίγουρα ο μικρότερος σε ηλικία κατηγορούμενος για συνωμοσία και απόπειρα φόνου, όπως σίγουρα δεν πρόκειται να… λυγίσει ενώπιον δικαστών και ανακριτών, καθώς δεν είναι ότι δεν θέλει, αλλά δεν μπορεί!

Πώς θα μπορούσε άλλωστε, όταν ο Muhammad Mosa Khan δεν ξεπερνά τους 9 μήνες ζωής και πρωταγωνιστεί σε μία από τις πιο παράξενες υποθέσεις στις ιστορία των πιο... παράξενων δικαστικών υποθέσεων! Και όχι μόνο αυτό, αλλά ο μπέμπης κατηγορείται ότι απείλησε τις Αρχές, εμποδίζοντας και παρεμβαίνοντας στο έργο τους!

Ο Muhammad συνελήφθη μαζί με 29 ακόμα άτομα, ύστερα από επιχείρηση της αστυνομίας που είχε βάλει στο… μάτι ύποπτους για κλοπή φυσικού αερίου στην πόλη Lahore.

To βίντεο, μάλιστα, με τον μπόμπιρα να πίνει το γάλα του στην αγκαλιά του παππού του, ενώ του παίρνουν δακτυλικά αποτυπώματα κάνει το γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας πολλές αντιδράσεις! Η απάντηση των Αρχών; Πετούσε πέτρες την ώρα της επιχείρησης απειλώντας τη ζωή των αστυνομικών!

Επειδή πάντως υπάρχουν και… νοήμονα όντα στο Πακιστάν, ο δήμαρχος της περιοχής παρενέβη ζητώντας όχι μόνο τη διεξαγωγή έρευνας για το περιστατικό, αλλά διευκρινήσεις και τιμωρία των υπεύθυνων από τον επικεφαλής της επιχείρησης! Δύσκολη η ζωή για μωρά στο Πακιστάν!

Διαβάστε ακόμα:

Ισημερινός: Ιθαγενείς σκότωσαν εργαζόμενο ανθρωπιστικής βοήθειας