ΚΟΣΜΟΣ

Συνελήφθη το μοντέλο που δολοφόνησε τον 42χρονο επιχειρηματία

Συνελήφθη το μοντέλο που δολοφόνησε τον 42χρονο επιχειρηματία

Συνελήφθη η καλλονήMayka Kukucova για το φόνο του πρώην συντρόφου της, επιχειρηματία Άντριου Μπους

Ο βρετανός πολυεκατομμυριούχος βρέθηκε νεκρός, με δυο σφαίρες στο κεφάλι μέσα στην πολυτελέστατη βίλλα του στην περιοχή της Κόστα Δελ Σολ της Ισπανία.

Αμέσως οι αρχές εξαπέλυσαν ένα απίστευτο ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του ανθρώπου που τράβηξε την σκανδάλη.

Αμέσως οι υποψίες στράφηκαν προς την πρώην ερωμένη του, ένα 24χρονο μοντέλο από την Σλοβακία, η οποία συνελήφθη την Τρίτη από τις αρχές..

Σύμφωνα μάλιστα με τις έρευνες τους, το μοντέλο, περίμενε τον επιχειρηματία και την νέα του φιλενάδα, κρυμμένη μέσα στην πολυτελέστατη βίλλα και όταν το ζευγάρι έφτασε στο σημείο άνοιξε πυρ και σκότωσε τον βρετανό.

Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρίες η Kukucova έφυγε από την βίλλα με ένα πολυτελέστατο αυτοκίνητο λίγα λεπτά αφότου από την μεζονέτα ακούστηκαν οι δυο πυροβολισμοί.

Ο Άντριου Μπους είναι ένας από τους πιο πλούσιους επιχειρηματίες του Λονδίνου που δραστηριοποιείται στον χώρο των κοσμημάτων και το εμπόριο ράβδων χρυσού και μάλιστα λόγο του πλούτου και του επιχειρηματικού του δαιμόνιου ο κύκλος του, του είχε βγάλει το παρατσούκλι «Ο έμπορος χρυσού».

Σύμφωνα με την νέα ερωμένη του που κατέθεσε στις αρχές για το άγριο έγκλημα, η πρώην φιλενάδα του τους είχε στήσει καρτέρι και όταν ο 42χρονος άνοιξε την πόρτα της βίλλας και μπήκε μέσα, η δολοφόνος έκλεισε πίσω του την πόρτα εμποδίζοντας την βρετανίδα φίλη του να μπει στο κτίριο και στη συνέχεια άνοιξε πυρ και τον εκτέλεσε.

Από την αστυνομία εκτιμούν πως το κίνητρο του πανέμορφου μοντέλου δεν ήταν άλλο από την εκδίκηση. Πιστεύουν πως ο βρετανός της ζήτησε να χωρίσουν για την αγκαλιά του νέου του έρωτα, όμως η καλλονή από την Εσθονία δεν ήταν διατεθειμένη να του επιτρέψει να την εγκαταλείψει και να συνεχίσει ανενόχλητος την ζωή του.

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο παιδικής κακοποίησης από μητέρα και γιαγιά σοκάρει το Facebook