ΚΟΣΜΟΣ

Kουνούπι διέγνωσε τον καρκίνο τρίχρονης! (photos)

Kουνούπι διέγνωσε τον καρκίνο τρίχρονης! (photos)

Σωτήριο αποδείχθηκε ένα συνηθισμένο τσίμπημα κουνουπιού για ένα κοριτσάκι από το Μπέρμιγχαμ, καθώς το τραύμα φανέρωσε ότι πάσχει από λευχαιμία!

Το ζευγάρι είχε επιστρέψει εδώ και μία εβδομάδα από διακοπές στην Ίμπιζα, ωστόσο η πληγή της τρίχρονης κόρης τους από τσίμπημα εντόμου δεν είχε επουλωθεί, με αποτέλεσμα την πάνε στο γιατρό, ο οποίος διέγνωσε τελικά την ύπουλη αυτή μορφή καρκίνου.

Όχι βέβαια αμέσως, αφού τα αντισταμινικά που χορηγήθηκαν στην Connie McAughey δεν έδρασαν, οδηγώντας την στο νοσοκομείο για εξετάσεις αίματος. Αυτές έδειξαν πολύ χαμηλό αιματοκρίτη και σε συνδυασμό με περαιτέρω εξετάσεις στο μυελό των οστών, επιβεβαιώθηκε ότι η μικρή πάσχει από λευχαιμία.

Η αρρώστια μάλιστα ήταν στα πρώτα στάδια, με αποτέλεσμα οι χημειοθεραπείες να «πιάσουν τόπο» και πλέον να βρίσκεται σε ύφεση. Υπολογίζεται ότι σε 2 χρόνια η μικρή θα έχει απαλλαγεί οριστικά από αυτήν…

fdhg

«Αυτό το τσίμπημα ήταν δώρο Θεού γιατί δεν θα το είχαμε καταλάβει τόσο γρήγορα», τόνισε ο 25χρονος πατέρας του κοριτσιού, συμπληρώνοντας:

«Σκεφτήκαμε ότι ήταν απλά ένα συνηθισμένο τσίμπημα, ωστόσο έπειτα έγινε μαύρο. Και αυτό γιατί η Κόνι δεν είχε το κατάλληλο ανοσοποιητικό σύστημα λόγω του καρκίνου. Μόλις το ακούσαμε ο κόσμος γύρω μας σταμάτησε. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και εύχομαι να πάνε ακόμα καλύτερα».

Διαβάστε ακόμα:

Ράπερ ευνουχίστηκε και έπεσε στο κενό!