ΚΟΣΜΟΣ

Νέες φωτογραφίες «καίνε» τον Πιστόριους (photos)

Νέες φωτογραφίες «καίνε» τον Πιστόριους (photos)

Μία ακόμα φωτογραφία που καταρρίπτει τους ισχυρισμούς του Όσκαρ Πιστόριους για τη δολοφονία της Ρίβα Στέενκαμπ, διέρρευσε στη δημοσιότητα.

Την επίμαχη φωτογραφία παρουσίασε στο δικαστήριο ο Gerrie Nel και αποδεικνύει πού ήταν η στοίβα με τα περιοδικά στο μπάνιο όπου πυροβολήθηκε το μοντέλο από τη Νότια Αφρική και η οποία υποστηρίζει ο Παραολυμπιονίκης ότι μετακινήθηκε από την αστυνομία αφού έφυγε.

Ο Nel βασίστηκε στη λίμνη αίματος γύρω από ένα μικρό ορθογώνιο σχήμα που αποδεικνύει ότι εκεί ήταν τα περιοδικά, αλλά και σε ένα άλλο αποτύπωμα αίματος πιο κοντά στον τοίχο…

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε πολλά σημεία της δίκης, όπως όταν κατέθετε η μητέρα της Ρίβα, ο Πιστόριους έκλεινε τα αυτιά του, ενώ δεν άντεξε να αντικρίσει τις εικόνες με το αίμα και τα μαλλιά της πρώην αγαπημένης του στο μπάνιο.

Παράλληλα, ο ιατροδικαστής Roger Dixon απέδειξε ότι ο Νοτιοαφρικανός αθλητής φορούσε τα προσθετικά του μέλη, όταν κλώτσησε την πόρτα του μπάνιου κινούμενος απειλητικά προς τη Ρίβα. Κάτι που είχε αρνηθεί ο Πιστόριους.

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη αναβλήθηκε μέχρι τις 5 Μαΐου.

Διαβάστε ακόμα:

Διακόπτεται μέχρι τις 5 Μαΐου η δίκη του Πιστόριους