ΚΟΣΜΟΣ

Κατά συρροή δολοφόνος τρομοκρατεί την Φλωρεντία

Κατά συρροή δολοφόνος τρομοκρατεί την Φλωρεντία

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ιταλική αστυνομία για την ανεύρεση του μανιακού δολοφόνου που βίασε και σταύρωσε μια ιερόδουλη στην περιφέρεια της Φλωρεντίας.

Όπως αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία των ιταλικών αρχών, πιθανώς ο δολοφόνος της άτυχης 26χρονης Andreea Cristina Zamfir, είναι κάποιος κατά συρροή δολοφόνος που έχει διαπράξει ακόμα έξι ανάλογες δολοφονίες.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της νεκροψίας, ο θάνατος της 26χρονης ήταν ακαριαίος και επήλθε από εσωτερική αιμορραγία που προήλθε από τον βιασμό της κοπέλας, πριν ο δράστης την «σταυρώσει» δένοντάς την με κολλητική ταινία σε μια από τις μπάρες που απαγορεύουν την έξοδο από τον αυτοκινητόδρομο σε παράπλευρους δρόμους.

Ο μανιακός κατά συρροή δολοφόνος, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει ανακοινώσει η αστυνομία είναι γεροδεμένος, περίπου 50 με 60 ετών και είναι ο ίδιος που στις προηγούμενες έξι ανάλογες περιπτώσεις βίαζε, σκότωνε και έδενε σε ξύλα γυμνές και σε ερημικές τοποθεσίες τις ιερόδουλες που είχαν την ατυχία να βρεθούν στον δρόμο του.

Οι αρχές ψάχνουν από τις κάμερες ασφαλείας στους δρόμους που συχνάζουν ιερόδουλες στην πόλη της Φλωρεντίας, για να βρουν την εικόνα του μανιακού δολοφόνου και την πινακίδα του αυτοκινήτου του, ενώ σύμφωνα με τις μαρτυρίες από ιερόδουλες της περιοχής, το αμάξι του είναι χρώματος λευκού.

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας που πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί, έδειξαν πως το DNA του δολοφόνου ταιριάζει σε τουλάχιστον 3 από τα 6 άλυτα αντίστοιχα περιστατικά, που ξεκίνησαν από το 2006.

Σε μία από τις περιπτώσεις η άτυχη ιερόδουλη βρέθηκε στην περιοχή Μπαρτολίνε του Καλεντσάνο, στην περιφέρεια της Φλωρεντίας όπου έδρασε περίπου 20 χρόνια πριν ο ασύλληπτος κατά συρροή δολοφόνος με το παρατσούκλι «το τέρας της Φλωρεντίας», με τις αρχές να πιστεύουν πως ο σημερινός καταζητούμενος δολοφόνος θέλει να αντιγράψει την εγκληματική δράση του «προτύπου» του.

Διαβάστε επίσης:

Φρικτό έγκλημα: Βίασαν και σταύρωσαν γυναίκα