ΚΟΣΜΟΣ

Χαμένο Boeing: Το πρώτο βιβλίο με ανατρεπτική θεωρία για την εξαφάνισή του!

Χαμένο Boeing: Το πρώτο βιβλίο με ανατρεπτική θεωρία για την εξαφάνισή του!

Το πρώτο βιβλίο για τη μοιραία πτήση MH370 των Malaysia Airlines, που χάθηκε από τα ραντάρ στις 8 Μαρτίου και ακόμα αγνοείται η τύχη της, αναμένεται να κυκλοφορήσει τη Δευτέρα (19/05).

Σε αυτό μάλιστα υποστηρίζεται μια θεωρία που θέλει το αεροσκάφος να καταρρίπτεται κατά τη διάρκεια στρατιωτικών γυμνασίων. Ατύχημα το οποίο συγκάλειψαν οι Αρχές.

Το βιβλίο με τίτλο: «Πτήση MH370-Το μυστήριο», το οποίο έγραψε ο αγγλοαμερικανός συγγραφέας, Νάιτζελ Κόθορν, επικαλείται ανώνυμες πηγές, υποστηρίζοντας ότι δόθηκαν ψευδείς πληροφορίες στη δημοσιότητα, ώστε να επικεντρωθεί σε λάθος σημείο η έρευνα για το αγνοούμενο Boeing 747, όπως αποκαλύπτει σε σημερινό (18/05) δημοσίευμα η αυστραλιανή εφημερίδα The Sun Herald.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί ότι το βιβλίο, το οποίο θα εκδοθεί από τον εκδοτικό οίκο New South Books του Σίδνεϊ, βασίζεται σε μαρτυρία του Νεοζηλανδού Μάικ Μακέι, ο οποίος υποστηρίζει ότι είδε ένα φλεγόμενο αεροπλάνο από την εξέδρα άντλησης πετρελαίου στην οποία εργαζόταν στον Κόλπο της Ταϊλάνδης, στις 8 Μαρτίου, την ημέρα της εξαφάνισης του αεροσκάφους.

Ο Κόθορν συνδέει το γεγονός αυτό με τα κοινά στρατιωτικά γυμνάσια ΗΠΑ - Ταϊλάνδης που διεξάγονταν στην περιοχή την εποχή εκείνη.

Ο συγγραφέας επισημαίνει ότι αν η πτήση MH370 είχε καταρριφθεί κατά λάθος στη διάρκεια γυμνασίων με πραγματικά πυρά, «οι εμπλεκόμενοι θα είχαν κάθε λόγο να κρατήσουν τη σιωπή τους για το συμβάν».

Ισχυρίζεται μάλιστα ότι αν βρεθεί το μαύρο κουτί του Μπόινγκ, τότε αυτό ενδέχεται να είναι πλαστό, τοποθετημένο από αυτούς που σχεδίασαν τη συγκάλυψη του δυστυχήματος…

Διαβάστε ακόμα:

Λίβερπουλ: Ήθελε να μπει φυλακή για δωρεάν εκπαίδευση και δείτε τι έκανε! (photos)

Σοκαριστικό! Έφηβος κλωτσά στο κεφάλι 8χρονο για μία τσίχλα! (vid)

ΗΠΑ: Υπέστη καρδιακό επεισόδιο και ο άλλος τον έκλεψε! (photo+video)

Κινέζος τρώει καρφιά, σπασμένα γυαλιά και πορσελάνη! (video)

Μάντσεστερ: Έφηβος μαχαιρώθηκε στο δρόμο μέρα – μεσημέρι! (video)

Κάνσας: Κοριτσάκι πήρε το τιμόνι αφού λιποθύμησε η μητέρα της! (vid)

Βρετανία: Την κεράτωσε και δείτε τι του έκανε! (photo)

Ταϊβάν: Έμαθε για την αυτοκτονία φίλης της μεταδίδοντάς τη στον αέρα! (vid)