ΚΟΣΜΟΣ

Γερμανία: Το πορνό… χαζεύει!

Γερμανία: Το πορνό… χαζεύει!

Έχεις αναρωτηθεί γιατί τελευταία δε «στροφάρεις» και τόσο; Απορείς γιατί οι φίλοι σου πιάνουν πιο εύκολα συζήτηση με ένα άδειο κουτάκι μπύρας παρά με σένα;

Γερμανοί επιστήμονες έχουν, όχι μόνο την απάντηση, αλλά και μια άλλη εκδοχή – μάλλον πιο ρεαλιστική – του «ο αυνανισμός τυφλώνει!» και αυτό γιατί τελικά… χαζεύει!

Ερευνητές λοιπόν του Ινστιτούτου Ανθρώπινης Ανάπτυξης, Max Planck, διαπίστωσαν ότι ο εγκέφαλος των ανδρών που βλέπουν πολύ πορνό συρρικνώνεται! Και συγκεκριμένα μία περιοχή αποκαλούμενη και «ανταμοιβών και κινήτρων». Και σαν να μην έφθανε αυτό – σύμφωνα πάντα με του Γερμανούς – εκτός από τις εγκεφαλικές βλάβες, το πορνό κάνει τους άντρες και πιο τεμπέληδες!

Σε αυτό το σημείο ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ξεσπάσει μία διαμάχη – παρόμοια με το αυγό και την κότα – καθώς δεν έχει γίνει σαφές αν ο μικρότερος εγκέφαλος... προηγείται της εξάρτησης στο πορνό!

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι λιγότερο ευφυείς άνδρες αγαπούν την πορνογραφία (κάτι βέβαια που δεν συμμεριζόμαστε σε καμία περίπτωση)!

Μια έρευνα πάντως του University of East London, ανέφερε ότι το 97% των αγοριών και το 80% των κοριτσιών, ηλικίας μεταξύ 16 και 20, έχουν παρακολουθήσει πορνό…

Διαβάστε ακόμα:

Ντεπαρντιέ: Έκανε την πρώτη του φορολογική δήλωση στη Ρωσία