ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Αυτοκτόνησε διευθυντής σχολείου αφού τον έπιασαν με... (βίντεο)

Σοκ: Αυτοκτόνησε διευθυντής σχολείου αφού τον έπιασαν με... (βίντεο)

Ο παντρεμένος διευθυντής σχολείου κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων

Η αστυνομία του Χάνφορντ της Καλιφόρνια, δήλωσε ότι την περασμένη εβδομάδα ο διευθυντής είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική επίθεση σε ανήλικη μαθήτρια του αλλά οι έρευνες συνεχίζονταν.

Ο διευθυντής βρισκόταν στο γραφείο του με σβηστά φώτα ενώ μαζί του ήταν και μια μαθήτρια. Ένας από τους επιστάτες του σχολείου τον είδε και κατήγγειλε το γεγονός. Ο υπάλληλος τηλεφώνησε στο γραφείο του σερίφη και τον ενημέρωσε για το περιστατικό. Ωστόσο, οι ερευνητές που είχαν μιλήσει με τον διευθυντή αλλά και με το παιδί, διαπίστωσαν ότι δε συνέβη κάτι ανάρμοστο.Οι επιθεωρητές ανέκριναν ακόμα περίπου είκοσι μαθητές οι οποίοι του είπαν ότι ο διευθυντής καλούσε πολύ συχνά στο γραφείο του κορίτσια από την πέμπτη τάξη.

Μετά τις έρευνες που άφησαν αιχμές για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, η αστυνομία έβγαλε ένταλμα έρευνας για το σπίτι του, αφού βρήκαν ότι ο σκληρός δίσκος έλειπε από τον υπολογιστή στο σχολείο του.

Ωστόσο την Παρασκευή όλα πήραν άλλη τροπή όταν η αστυνομία ειδοποιήθηκε από γείτονες που άκουσαν τον πυροβολισμό μέσα από το σπίτι του δασκάλου. Παρούσα στην αυτοκτονία ήταν και η σύζυγος του ενώ έλειπαν τα δύο ανήλικα παιδιά του.

Οι αρχές θα συνεχίσουν τις έρευνες για την κακοποίηση παρόλο που ο διευθυντής αυτοκτόνησε.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης: Καθηγητής είχε σχέση με μαθήτρια και ο πατέρας της... (βίντεο)