ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Ηρωικός καταστηματάρχης σκοτώθηκε καταδιώκοντας ληστές! (video)

Βρετανία: Ηρωικός καταστηματάρχης σκοτώθηκε καταδιώκοντας ληστές! (video)

Τις συγκλονιστικές τελευταίες στιγμές της ζωής ενός ηρωικού καταστηματάρχη, ο οποίος σκοτώθηκε καταδιώκοντας ένοπλους ληστές που εισέβαλαν στο κατάστημά του, απαθανάτισε κάμερα ασφαλείας.

Ο 45 ετών Shammi Atwal, τη στιγμή της εισβολής των έξι ληστών - οι οποίοι περίμεναν σε ένα αυτοκίνητο να φύγουν τα σκυλιά που φυλούσαν την επιχείρηση - βρισκόταν στην αποθήκη, όταν άκουσε πελάτες και εργαζόμενους να φωνάζουν. Τρέχοντας προς το μέρος τους, είδε τους ληστές να βγαίνουν από την κεντρική είσοδο και δε δίστασε στιγμή να τους κυνηγήσει μαζί με κάποιους από τους εργαζομένους του.

Ο Atwal, κατάφερε μάλιστα να πιάσει έναν από αυτούς, ωστόσο παλεύοντας σώμα με σώμα, εκείνος κατάφερε να τον πετάξει στο δρόμο, την ώρα που περνούσε ένα φορτηγό, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

«Ήταν ο πιο τρυφερός σύζυγος και πατέρας. Δεν ξέρω πώς να αντιμετωπίσω πια τη ζωή και τα παιδιά μας. Δεν υπάρχουν λέξεις για να εκφράσω αυτό που νιώθω», δήλωσε η γυναίκα του καταστηματάρχη, η οποία ήταν αυτόπτης μάρτυρας του σκηνικού.

Δείτε τη φωτογραφία του θύματος, των δραστών οι οποίοι καταδικάστηκαν σε φυλάκιση 71 χρόνων συνολικά και το ανατριχιαστικό βίντεο.

Διαβάστε ακόμα:

«Φλέρταρε» με το Χάρο: Αυτοσχέδιο bungee jumping με κουβά στο κεφάλι! (video)

Λονδίνο: Τηλεοπτικό συνεργείο βρήκε 5 εκατ. λίρες! (photo)

Απίστευτη οφθαλμαπάτη! Ο καθένας βλέπει διαφορετικό χρώμα!