ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλία: Συνελήφθη οικοδόμος για τη δολοφονία της 13χρονης Κιάρα Γκαμπιράζιο

Ιταλία: Συνελήφθη οικοδόμος για τη δολοφονία της 13χρονης Κιάρα Γκαμπιράζιο

Έναν 45χρονο οικοδόμο, τον Μάσσιμο Μποσσέτι, ως ύποπτο για τη δολοφονία της 13χρονης Κιάρα Γκαμπιράζιο που διαπράχθηκε το Νοέμβριο του 2010, μετέφεραν στις φυλακές του Μπέργκαμο οι καραμπινιέροι.

Η έφηβη είχε εξαφανιστεί στις 26 Νοεμβρίου του 2010, μόλις είχε βγει από το κλειστό γυμναστήριο όπου είχε τελειώσει την προπόνηση σε ενόργανη γυμναστική. Το πτώμα της βρέθηκε τρεις μήνες αργότερα, στις 26 Φεβρουαρίου του 2011, σε χωράφι στην περιοχή Κινόλο Ντ' Ίζολα, έξω από το Μιλάνο.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο Μποσσέττι μπόρεσε να εντοπισθεί χάρη σε τεστ Dna, χρησιμοποιώντας δείγματα γενετικού υλικού που είχε βρεθεί στα εσώρουχα της κοπέλας.

Όπως αναφέρει στη διαδικτυακή της έκδοση η εφημερίδα Κορριέρε Ντέλλα Σέρα, πραγματοποιήθηκαν χιλιάδες τεστ Dna, μέχρι να μπορέσει να βρεθεί ο φερόμενος ως δολοφόνος.

Αρχικά, ο Μποσσέττι αρνήθηκε κάθε ανάμειξη στην υπόθεση, ενώ ακολούθως αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δικαστικών, λέγοντας μόνον ότι είναι απόλυτα ήσυχος, όπως ανέφερε η δικηγόρος του.

Η υπόθεση της Κιάρα Γκαμπιράζιο, τα τέσσερα αυτά χρόνια, προκάλεσε μεγάλο ενδιαφέρον στην Ιταλία, με κύριο ερώτημα πώς είναι δυνατόν να εξαφανίζεται και να δολοφονείται μια κοπέλα σε ένα μικρό κέντρο της βόρειας Ιταλίας χωρίς να γνωρίζει κανείς απολύτως τίποτα και χωρίς να έχει αφήσει κανένα ίχνος.

«Η Ιταλία είναι μια χώρα στην οποία όποιος δολοφονεί ή παρανομεί, καταλήγει στη φυλακή. Μπορεί να συμβεί αμέσως ή να χρειασθεί αρκετός καιρός, ωστσόσο αυτή είναι η μοίρα των εγκληματιών», σχολίασε ο υπουργός Εσωτερικών Αντζελίνο Αλφάνο.

Διαβάστε ακόμα:

Λουιζιάνα: Ταΐζει αλιγάτορες με το στόμα! (video)

Στρίπερ διοργανώνει πάρτι αποφοίτησης! (photos)

Φιλιππίνες: Αυτό είναι το πιο περίεργο παγωτό που έχετε ακούσει!

Το πρώτο ερωτικό βοήθημα για στοματικό έρωτα! (video+photos)