ΚΟΣΜΟΣ

Χαμένο Boeing: Ο πιλότος βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση!

Χαμένο Boeing: Ο πιλότος βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση!

Ως τον κύριο ύποπτο για την εξαφάνιση του Boeing 777 των Μαλαισιανών Αερογραμμών υποδεικνύει τον πιλότο του αεροσκάφους, Zaharie Ahmad, επίσημη αστυνομική έρευνα.

Οι Μαλαισιανοί αστυνομικοί φέρεται να διαπίστωσαν ότι ο 53 ετών πατέρας τριών παιδιών δεν είχε καμία κοινωνική ή επαγγελματική υποχρέωση για το μέλλον, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματός του. Κάτι που τον αναγάγει αυτομάτως σε νούμερο ένα… ύποπτο ανάμεσά τους, ενώ - σύμφωνα με την έρευνα - ο Ahmad εξασκήθηκε επανειλημμένα σε προσωπικό προσομοιωτή να πετά πάνω από το νότιο Ινδικό Ωκεανό και να προσγειώνεται σε ένα νησί με μικρό αεροδιάδρομο.

Οι εικονικές αυτές πτήσεις μάλιστα είχαν διαγραφεί από τον υπολογιστή του, ωστόσο ανακτήθηκαν από εμπειρογνώμονες τεχνικούς.

Υπενθυμίζεται ότι η μοιραία πτήση MH370 από την Κουάλα Λουμπούρ με κατεύθυνση το Πεκίνο, εξαφανίστηκε στις 8 Μαρτίου με 239 επιβαίνοντες. Περισσότερες από 100 ημέρες αργότερα δεν έχει εντοπιστεί κανένα ίχνος του μπόινγκ, παρά τις εκτεταμένες διεθνείς έρευνες…

Διαβάστε ακόμα:

Αλλάζει και πάλι το σημείο ερευνών για το εξαφανισμένο Boeing στη Μαλαισία

Βρετανία: Πλάκωσε εφτά καθηγητές για μία τσίχλα!

Βραζιλία: Το έδαφος «κατάπιε» σπίτια δίπλα σε γήπεδο του Μουντιάλ! (video)

Κίνα: Συγκλονιστική διάσωση μικρού κοριτσιού σε εργοτάξιο (video)