ΚΟΣΜΟΣ

Μ. Σουμάχερ: Έκλεψαν τον ιατρικό φάκελο του και προσπαθούν να τον πουλήσουν

Μ. Σουμάχερ: Έκλεψαν τον ιατρικό φάκελο του και προσπαθούν να τον πουλήσουν

Aπίστευτο κι όμως αληθινό. Μετά από τις προσπάθειες παπαράτσι να μπουν στο θάλαμο εντατικής θεραπείας στον οποίο νοσηλευόταν μέχρι πρόσφατα στην Γκρενόμπλ ο Μίκαελ Σουμάχερ, τώρα κάποιοι προσπαθούν να πουλήσουν τον ιατρικό φάκελό του.

Οπως ανακοίνωσε η μάνατζερ του Γερμανού «πιλότου», Σαμπίνε Κεμ, τις τελευταίες ημέρες έχουν εξαφανιστεί τα ιατρικά έγγραφα που αφορούν το σοβαρό τραυματισμό του Σουμάχερ έπειτα από το ατύχημα που είχε κάνοντας σκι. Ο φάκελος, σύμφωνα με εκείνον που τον προσφέρει προς πώληση, υποτίθεται πως περιέχει τα αυθεντικά έγγραφα του Σουμάχερ, που νοσηλεύεται από τις 29 Δεκεμβρίου.

«Τις τελευταίες ημέρες, έγγραφα και δεδομένα που έχουν κλαπεί προσφέρονται προς πώληση. Κάποιος ισχυρίζεται ότι είναι ο ιατρικός φάκελος του Μίκαελ Σουμάχερ. Δεν μπορούμε να κρίνουμε αν τα έγγραφα είναι αυθεντικά, όμως πράγματι ο φάκελός του έχει εξαφανιστεί και η κλοπή δηλώθηκε. Οι αρχές έχουν εμπλακεί. «Οι ιατρικοί φάκελοι είναι απόλυτα ιδιωτικοί και απόρρητες και δεν πρέπει να δοθούν στη δημοσιότητα» είπε η μάνατζερ του Γερμανού.