ΚΟΣΜΟΣ

Βραζιλία: Nεκροί από κατάρρευση γέφυρας κοντά σε γήπεδο του Μουντιάλ (photos)

Βραζιλία: Nεκροί από κατάρρευση γέφυρας κοντά σε γήπεδο του Μουντιάλ (photos)

Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους και 19 ακόμη τραυματίστηκαν από κατάρρευσηυπό κατασκευής γέφυρας στο Μπέλο Οριζόντε. Μια από τις πόλεις που φιλοξενούν το Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας μάλιστα, δύο από τους τραυματίες δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή, ενώ ανάμεσα στα οχήματα που καταπλακώθηκαν από τη γέφυρα, είναι και ένα σχολικό λεωφορείο, η οδηγός του οποίου είναι το ένα από τα θύματα.

Ο ειδησεογραφικός ιστότοπος G1 μετέδωσε ότι δύο φορτηγά και ένα επιβατικό αυτοκίνητο βρέθηκαν επίσης κάτω από τα συντρίμμια της γέφυρας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το σημείο του δυστυχήματος απέχει 3 περίπου χιλιόμετρα από το στάδιο Μινεϊράο, όπου αναμένεται να διεξαχθεί ένας από τους ημιτελικούς του Μουντιάλ την επόμενη Τρίτη. Στο στάδιο αυτό έχουν ήδη φιλοξενηθεί πέντε αγώνες.

Ο ανισόπεδος κόμβος, τέλος, ήταν ένα από τα έργα υποδομής της πόλης που είχε προγραμματιστεί (ανεπιτυχώς) να έχει ολοκληρωθεί πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, ώστε να βελτιωθεί το ανεπαρκές σύστημά μεταφορών της…

Διαβάστε ακόμα:

Ιταλία: Ανατριχιαστικό βίντεο από το ναυάγιο του Costa Concordia (photos)

Η Μέρκελ κόβει… γύρο! (video+photos)

Δανία: Μοντέλο βγήκε στο δρόμο topless και προκάλεσε εγκεφαλικά! (video)

Ο Ιάπωνας πρωθυπουργός ευχήθηκε σε όλες τις γυναίκες να… πεθάνουν! (photo)