ΚΟΣΜΟΣ

Μακελειό στην Αμερική: Πατέρας σκότωσε τα παιδιά του! (pics+ video)

Μακελειό στην Αμερική: Πατέρας σκότωσε τα παιδιά του! (pics+ video)

Τα τέσσερα παιδιά του και άλλους δύο ενήλικες σκότωσε ένας άνδρας στο Χιούστον του Τέξας, ενώ παραδόθηκε μετά από τρίωρη «πολιορκία» στην αστυνομία.

Η μεγαλύτερη του κόρη που τραυματίστηκε σοβαρά, είχε καταφέρει να ειδοποιήσει την αστυνομία, αποτρέποντας τον πατέρα της από το να πάει και στο σπίτι των παππούδων της με σκοπό, προφανώς να σκοτώσει και εκείνους.

Ο διαδικτυακός τόπος της εφημερίδας Houston Chronicle, επικαλούμενος επίσημες αστυνομικές πηγές μετέδωσε ότι επτά άτομα πυροβολήθηκαν και ότι τέσσερα παιδιά και δύο ενήλικες σκοτώθηκαν από τα πυρά του ενόπλου.

Το μακελειό συνέβη σε μια κατοικημένη περιοχή στο προάστιο Σπρίνγκ περίπου 40 χιλιόμετρα βόρεια του Χιούστον. Ο πατέρας είχε χωρίσει με τη γυναίκα του η οποία σύμφωνα με την αστυνομία δεν έμενε στο Τέξας. Τα παιδιά ήταν δικά τους ενώ είχαν και δύο υιοθετημένα.

Πρόκειται για δύο αγόρια, 4 και 14 ετών, και δύο κορίτσια 7 και 9 ετών. Στο σπίτι βρέθηκαν νεκροί, ένας 39χρονος και μία 33χρονη.

Εικόνες από live streaming που μετέδωσε το τοπικό ραδιοτηλεοπτικό δίκτυο KTRK εμφάνισαν ένα μικρό αυτοκίνητο να κινείται ανάμεσα σε δύο φορτηγά με περίπου δώδεκα οχήματα της αστυνομίας να το ακολουθούν.

Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και τον απέκλεισαν με το αυτοκίνητο σε κοντινό δρόμο. Μετά από τρεις ώρες που ήταν κλεισμένος στο αυτοκίνητο, ο άνδρας βγήκε με τα χέρια ψηλά και παραδόθηκε.

Μια γυναίκα έμενε απέναντι από το σπίτι της οικογένειας την περιέγραψε ως «κλειστή».

«Ήταν μια οικογένεια Μορμόνων», είπε. «Τα παιδιά ήταν πολύ καλά και πολύ ντροπαλά.»

Διαβάστε επίσης: Σε κάθειρξη 10 ετών καταδικάστηκε ο πρώην δήμαρχος της Νέας Ορλεάνης