ΚΟΣΜΟΣ

Μεξικό: Δήμαρχος παντρεύτηκε κροκόδειλο! Και στου… Σήφη! (video)

Μεξικό: Δήμαρχος παντρεύτηκε κροκόδειλο! Και στου… Σήφη! (video)

Δεν ξέρουμε αν η πρόταση γάμου έγινε - αντί για δαχτυλίδι – με κάποιο άτυχο πουλερικό, ωστόσο φαίνεται πως ο έρωτας… ζώο δεν κοιτά στο Μεξικό! Ακόμα και αν πρόκειται για κροκόδειλο που ενώθηκε με τα αιώνια δεσμά του γάμου με έναν... δήμαρχο!

Το μυστήριο τελέστηκε μάλιστα με κάθε επισημότητα και όλα τα προβλεπόμενα έθιμα στην παραλιακή πόλη San Pedro Huamelula στα νότια της χώρας, ενώ η κροκοδειλίνα έκλεψε τις εντυπώσεις με το νυφικό της! Και τα δάκρυα των συγγενών δεν ήταν κροκοδείλια, αλλά πραγματικής συγκίνησης. Οι κακές οι γλώσσες πάντως λένε ότι σύρθηκε μέχρι την εκκλησία ενώ αντί για «I do», απάντησε: «I chew»!

Στην πραγματικότητα, σύμφωνα με την τοπική παράδοση, ο γάμος με έναν νεαρό κροκόδειλο είναι εγγύηση για καλές ψαριές τα επόμενα χρόνια, ενώ κάτω από το σκληρό... δέρμα του ερπετού κρύβεται μια πριγκίπισσα!

«Είναι επιθυμία μου να παντρευτώ τη νεαρή πριγκίπισσα. Είναι ο μεγαλύτερος θησαυρός που μας άφησαν οι πρόγονοί μας», ανέφερε ο Joel Vasquez Rojas πριν χαρίσει τον πατροπαράδοτο χορό στην αγαπημένη του!

Άντε, και στου Σήφη!

Διαβάστε ακόμα:

Ετοιμάζουν φάκα για τον Σήφη τον Κροκόδειλο – Δείτε πώς θα τον πιάσουν (vid)

Λονδίνο: Τρομακτική σύγκρουση ποδηλάτου με αυτοκίνητο! (video+photos)

ΗΠΑ: Κατέγραψε τον τοκετό της συζύγου του έξω από το νοσοκομείο! (video)

ΗΠΑ: Είδε το… Θεό σε μια μελιτζάνα! (video+photos)

ΗΠΑ: Πνίγηκε από hot-dog σε διαγωνισμό ταχυφαγίας!

Βρετανός σεφ παραιτήθηκε επειδή φοβάται τα… φασόλια!

Απλά ένας Ιάπωνας που λούζεται στον τυφώνα! (video+photos)