ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Κανίβαλος νοσοκόμος σχεδίαζε να αποκεφαλίσει και να φάει κορίτσι! (photo)

ΗΠΑ: Κανίβαλος νοσοκόμος σχεδίαζε να αποκεφαλίσει και να φάει κορίτσι! (photo)

Αίσθηση στην κοινή γνώμη έχει προκαλέσει μια υπόθεση στην Αμερική, όπου ένας κανίβαλος νοσοκόμος σχεδίαζε να αποκεφαλίσει μία έφηβη με τσεκούρι και στη συνέχεια να τη φάει, προκειμένου να διεγερθεί σεξουαλικά.

Ο 57χρονος Dale Bolinger φέρεται να ήταν μέλος σε μία ιστοσελίδα για «αρρωστημένα» φετίχ, ζητώντας συμβουλές για αποκεφαλισμό, αλλά και… συνταγές μαγειρικής νεαρών γυναικών!

Στο δικαστήριο μάλιστα αποκαλύφθηκε πως είχε αγοράσει το τσεκούρι με το οποίο σκόπευε να αποκεφαλίσει μία 14χρονη Μεξικανή που ζούσε στη Γερμανία, μία ημέρα πριν τη συναντήσει! Της είχε στείλει μήνυμα μέσω του διαδικτύου πως το μόνο που χρειαζόταν ήταν «να πάρει ένα τρένο και να πάει κοντά του»…

Οι συνομιλίες τους ανακαλύφθηκαν από το τοπικό γραφείο του FBI στη Νέα Υόρκη, το οποίο έψαχνε πληροφορίες για βιασμό και κανιβαλισμό γυναικών.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο κανίβαλος νοσοκόμος πρότεινε στο κορίτσι να συναντηθούν στο διεθνές σιδηροδρομικό σταθμό του Ashford, περιγράφοντας λεπτομερώς πώς θα την εκμεταλλευόταν σεξουαλικά πριν και μετά το θάνατό της!

«Η ιδέα, αφού κάνουμε έρωτα να σε φάω, είναι πολύ διεγερτική. Είμαι πολύ γενναιόδωρος εραστής και θα το καταλάβεις πριν σε ετοιμάσω για το τραπέζι», φέρεται να της έστειλε χαρακτηριστικά.

Ο Bolinger υποστήριξε σε άλλα μέλη της ιστοσελίδας πως είχε ήδη γευτεί μια 39χρονη μαύρη γυναίκα και ένα 5χρονο αγοράκι, υπογραμμίζοντας πόσο μαλακό είναι το κρέας των παιδιών! Συνελήφθη στο Ashford την ημέρα που είχε κανονίσει να συναντήσει το άτυχο κορίτσι, το οποίο ωστόσο δεν εμφανίστηκε ποτέ στο ραντεβού. Υποστήριξε στην αστυνομία ότι πήγε στο αεροδρόμιο φοβούμενος για την ασφάλεια του κοριτσιού, μετά τις συνομιλίες που είχαν.

Ομολόγησε πως το 2010 είχε προσπαθήσει ανεπιτυχώς να σκοτώσει μία φίλη του, κλείνοντας το στόμα της με πανί το οποίο είχε βυθίσει σε καθαριστικό υγρό, ενώ έστελνε φωτογραφίες, στις οποίες κρατούσε τσεκούρι, στους διαδικτυακούς φίλους του, ισχυριζόμενος ότι επρόκειτο να αποκεφαλίσει κάποιον. Είχε συλληφθεί και πάλι πέρυσι, καθώς φέρεται να σχεδίαζε να φάει την 27χρονη Lian Chen που δούλευε σε κινεζικό εστιατόριο το οποίο επισκεπτόταν συχνά.

«Συμπεριφερόταν ως ένας κανονικός πελάτης. Έπεσα από τα σύννεφα», είχε υποστηρίξει η Κινέζα.

Στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή του ανώμαλου άνδρα βρέθηκαν άσεμνες επεξεργασμένες φωτογραφίες παιδιών με ονομασίες: «Δείπνο, Μπάρμπεκιου, Μπάρμπεκιου1, Μπάρμπεκιου2…»

Δείτε τον «άρρωστο» νοσοκόμο.

Διαβάστε ακόμα:

Σιβηρία: Ανεξήγητο μυστήριο με τεράστιο κρατήρα (video+photos)

Βρετανία: Έκρηξη φορτηγού σε πολυσύχναστο δρόμο! (video+photos)

Ανατριχιαστικό: Ιάπωνας έκανε τη φίλη του… ντουζιέρα! (photos)

Βρετανίδα έχει βάλει στόχο ζωής να μοιάσει στην Κιμ Καρντάσιαν! (video+photos)

Γυναίκες λένε «όχι» στο ξύρισμα των ποδιών! (photos)