ΚΟΣΜΟΣ

Κίνα: Ζευγάρι επιχείρησε τριπλή απόπειρα αυτοκτονίας! (photos)

Κίνα: Ζευγάρι επιχείρησε τριπλή απόπειρα αυτοκτονίας! (photos)

Η αγάπη ποτέ δεν πεθαίνει! Ένα ζευγάρι Κινέζων προσπάθησε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του, ανατινάζοντας το διαμέρισμά του και πηδώντας από το μπαλκόνι! Απέτυχε παταγωδώς…

Η 26χρονη Meng Liu και ο 25χρονος σύντροφός της Mei Ke, είχαν έναν ακόμα έντονο τσακωμό το προηγούμενο βράδυ, δίνοντας τέλος στη σχέση τους. Μαζί δεν έκαναν ωστόσο και χώρια δεν... μπορούσαν, με αποτέλεσμα να αποφασίσουν να βάλουν τέλος και στη σχέση τους!

Αρχικά φέρεται να χρησιμοποίησαν ένα σπασμένο μπουκάλι για να κόψουν τις φλέβες τους, ωστόσο όταν μάλλον συνειδητοποίησαν πόσο επώδυνο ήταν, αποφάσισαν να ανατινάξουν το διαμέρισμά τους, χρησιμοποιώντας την κουζίνα γκαζιού.
Και αφού δεν κατάφεραν ούτε αυτό, σκέφτηκαν να «πάνε» σε κάτι πιο… σίγουρο, πηδώντας από το μπαλκόνι!

«Κρατώντας ο ένας τον άλλο πήγαν να πηδήξουν, ωστόσο την τελευταία στιγμή άλλαξαν γνώμη και πιάστηκαν από τα κάγκελα. Η γυναίκα είχε τυλίξει τα χέρια της γύρω από το λαιμό του και κατέληξε να κρέμεται από αυτόν», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Γείτονες άκουσαν τα ουρλιαχτά του ζευγαριού και κάλεσαν την πυροσβεστική.

Παρά τη… δοκιμασία που πέρασαν και τις ποινικές διώξεις που αντιμετωπίζουν πλέον για την προσπάθειά τους να ανατινάξουν διαμέρισμά τους, τα… πιτσουνάκια δήλωσαν ότι εξακολουθούν να αγαπούν ο ένας τον άλλον. Μέχρι την επόμενη απόπειρα αυτοκτονίας! Ας ελπίσουμε να είναι το ίδιο… αποτυχημένη!

Διαβάστε ακόμα:

Μαλαισιανό αεροσκάφος: Εκκλήσεις για διεξαγωγή έρευνας χωρίς εμπόδια