ΚΟΣΜΟΣ

Malaysia Airlines: Απίστευτο παιχνίδι της μοίρας για ένα φροντιστή! (vid+phs)

Malaysia Airlines: Απίστευτο παιχνίδι της μοίρας για ένα φροντιστή! (vid+phs)

Απίστευτα παιχνίδια που «παίζει» η μοίρα καμιά φορά… Ακόμα και ο πιο ευφάνταστος νους σεναριογράφου αδυνατεί να συλλάβει την τραγική ιστορία ενός φροντιστή του Μπόινγκ 777 που συνετρίβη στην Ουκρανία. Μπροστά της εκείνες που είναι ικανή να πλάσει η φαντασία ωχριούν…

Η σύζυγος του Sanjid Singh, η οποία εργάζεται ως αεροσυνοδός, έκλεισε το μάτι στο… Χάρο όταν την τελευταία στιγμή δεν επιβιβάστηκε ποτέ στη μοιραία πτήση ΜΗ370 της Malaysia Airlines που κατέπεσε στον Ινδικό Ωκεανό στις 8 Μαρτίου, αλλάζοντας τη βάρδιά της.

Χθες (18/7) ωστόσο ο θάνατος «παραμόνευε» και η άτυχη γυναίκα πλήρωσε το τίμημα, θρηνώντας το σύζυγό της. Ο 41χρονος φροντιστής από την Ινδία ήταν ανάμεσα στις 298 ψυχές που έχασαν τη ζωή τους στην αεροπορική τραγωδία της Ουκρανίας.
Νωρίτερα, ο μοναχογιός Sanjid ζήτησε από συνάδελφό του να αλλάξουν βάρδιες, καθώς ο πατέρας του τον περίμενε στην Κουάλα Λουμπούρ…

Θαρρείς και κάτι χρώσταγε και τον πήρε αντί για εκείνη! Οι λέξεις αδυνατούν να επιτείνουν περισσότερο την αίσθηση της τραγωδίας.

Διαβάστε ακόμα:

Malaysia Airlines: Ερήμωσε ο εναέριος χώρος της Ουκρανίας (photos)

Malaysia Airlines: Ηχητικό ντοκουμέντο των αυτονομιστών για το αεροπλάνο (video)

Μαλαισιανό αεροσκάφος: Εκκλήσεις για διεξαγωγή έρευνας χωρίς εμπόδια