ΚΟΣΜΟΣ

Λύκος έφαγε το στόμα Κινέζου! (σκληρές εικόνες)

Λύκος έφαγε το στόμα Κινέζου! (σκληρές εικόνες)

Σε επανορθωτική χειρουργική επέμβαση στο στόμα θα υποβληθεί ένας Κινέζος, ο οποίος είχε δεχθεί φρικιαστική επίθεση από λύκο πριν από 54 ολόκληρα χρόνια!

Η επέμβαση μάλιστα - σύμφωνα με τους γιατρούς - θα είναι από τις πιο «απαιτητικές» που έχουν γίνει ποτέ, καθώς θα χρησιμοποιηθεί δέρμα από το πόδια του Wu Xiuyou, προκειμένου να ανακατασκευαστούν τα χείλη του.

Ο άτυχος Κινέζος, εξαιτίας της παραμόρφωσής του δεν ήταν σε θέση να φάει ξηρά τροφή από τα 11 του χρόνια, ενώ λόγω της εμφάνισής του δεν πήγε σχολείο, έμεινε άγαμος και δεν είχε ποτέ δουλειά...

«Το στόμα του ασθενούς λείπει. Οι σιαγόνες του είναι παραμορφωμένοι. Θα είναι η πιο δύσκολη χειρουργική επέμβαση που έχω κάνει ποτέ», ανέφερε ο επικεφαλής χειρουργός που θα αναλάβει το πρωτοφανές περιστατικό, σημειώνοντας πως ζήτησε συμβουλές από συναδέλφους του σε όλη τη χώρα.

«Η χειρουργική επέμβαση θα ανακατασκευάσει τα χείλη του και κάποιους μυς των προσώπων του. Θα πάρουμε δέρμα από τα πόδια του, θα το μεταμοσχεύσουμε στο πρόσωπό του και έπειτα θα το προσαρμόσουμε Θα χρειαστούν πολλά ράμματα», κατέληξε ο Dr. Chen Fei, ο οποίος θα έχει στο πλευρό του κατά τη διάρκεια του χειρουργείου 20 γιατρούς από 10 διαφορετικά τμήματα.

Μετά την πρώτη επέμβαση, τα δόντια του κ. Γου θα ανακατασκευαστούν με μία δεύτερη, έξι μήνες αργότερα.

Διαβάστε ακόμα:

Malaysia Airlines: Εντοπίστηκαν τα μαύρα κουτιά; (video+photos)

ΗΠΑ: Τον πυροβόλησε για το… σπέρμα του! (photo)

Ινδία: Συγκλονιστική διάσωση λεοπάρδαλης από πηγάδι! (video+photos)