ΚΟΣΜΟΣ

Αυτή είναι η ερωμένη του Προέδρου; (pics)

Αυτή είναι η ερωμένη του Προέδρου; (pics)

Φτάνει πάντα με ένα τζιπ όταν η σύζυγος φεύγει για ταξίδι για δουλειές...

Στο βιβλίο «Άγνωστες λεπτομέρειες από την μυστική ζωή της Πρώτης Οικογένειας, του συγγραφέα Ρόναλντ Κέσλερ, αναφέρεται ότι η δεύτερη ερωμένη ήταν ξανθιά και ο Μπιλ Κλίντον την έβαζε στον Λευκό Οίκο σε κάθε ευκαιρία.

Μάλιστα οι άνδρες της προσωπικής ασφαλείας του προέδρου της είχαν δώσει και το... κωδικό όνομα «Εnergizer» μιας και όλοι οι κάτοικοι του Λευκού Οίκου έχουν ένα κωδικό όνομα που ξεκινάει από «E» (ο Μπιλ Κλίντον είχε το όνομα αετός «eagle»)

Ο Μπιλ Κλίντον φέρεται να είχε δώσει οδηγίες στους άνδρες της προσωπικής του φρουράς, να την αφήνουν να περνά στα ενδότερα του Λευκού Οίκου, χωρίς ελέγχους και περαιτέρω ερωτήσεις.

Ο ισχυρισμός ότι ο 67χρονος πρώην πρόεδρος έχει μια «ξανθιά, ζωηρή ερωμένη» που επισκέπτεται συχνά το σπίτι του στην πόλη Τσαπάκουα, ένα πλούσιο προάστιο κοντά στη Νέα Υόρκη, έγινε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Ο συγγραφέας του, ο Ronald Kessler, είναι γνωστό ότι έχει άριστες επαφές με τις μυστικές υπηρεσίες.
Περιγράφεται ως «όμορφη και φιλική», ενώ φέρνει ακόμα και μπισκότα στους σωματοφύλακες - ένα μικρό τίμημα για τη σιωπή τους, αλλά μια ωραία σκέψη, ιδίως όταν λείπει η αγενής και «άσχημη» κ. Κλίντον.

Η Julie McMahon,μία πλούσια διαζευγμένη κυρία που μένει μόλις πέντε μίλια από την οικία Κλίντον, είναι μάλλον η ερωμένη του προέδρου.

Η κόρη του Joel Tauber, ενός πολυ-εκατομμυριούχου υποστηρικτής του Δημοκρατικού Κόμματος και φίλος του Κλίντον,συναντήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες, με τον πρώην πρόεδρο το 1998, όταν ο πατέρας της τον άφησε να χρησιμοποιήσει το αξίας 25 εκατομμύρια δολαρίων αρχοντικό της οικογένειας στο Κολοράντο.

Η δεσποινίς McMahon έχει κρατήσει το όνομα του συζύγου της, John McMahon,ενός εκ των διευθυντών της Goldman Sachs, από τον οποίο έχει χωρίσει εδώ και τρία χρόνια.

Διαβάστε επίσης: Ο Μπιλ Κλίντον είχε και δεύτερη ερωμένη