ΚΟΣΜΟΣ

Βερολίνο: Το ξενοδοχείο όπου δεν πας… μόνος τουαλέτα! (photo)

Βερολίνο: Το ξενοδοχείο όπου δεν πας… μόνος τουαλέτα! (photo)

Μία όχι και τόσο ιδιωτική στιγμή! Μπορεί στο συγκεκριμένο… μέρος ακόμα και οι βασιλιάδες – σύμφωνα με το θυμόσοφο λαό – να πηγαίνουν μόνοι απολαμβάνοντας τη… στιγμή, ωστόσο ένα ξενοδοχείο στο Βερολίνο έρχεται να τα γκρεμίσει όλα!

Και αυτό γιατί λόγω αποτυχίας στο σχεδιασμό, όσα αδιάκριτα βλέμματα θελήσουν, μπορούν να δουν τους επισκέπτες του νεόδμητου ξενοδοχείου σε όχι και τόσο κολακευτικές στάσεις. Για την ακρίβεια πάνω στη λεκάνη της τουαλέτας!

Ο αρχιτέκτονας που σχεδίασε το Monkey Bar στο 25hours Hotel Bikini στη γερμανική πρωτεύουσα (που θα μπορούσε να διεκδικήσει επίσης με αξιώσεις το χειρότερο όνομα στην ιστορία των ξενοδοχείων με τα χειρότερα ονόματα), θεώρησε καλή ιδέα τα… ιδιαίτερα του εστιατορίου να τοποθετηθούν πίσω ακριβώς από την εξωτερική γυάλινη πρόσοψη του κτιρίου, παρά το γεγονός πως είναι μόλις δεκαόροφο!

Το ξενοδοχείο έτσι το οποίο προσφέρει υπέροχη θέα στο ζωολογικό κήπο του Βερολίνου (παρά το γεγονός ότι προειδοποιεί με μια πινακίδα "Προσοχή, δε σας βλέπουν μόνο πίθηκοι"), προσφέρει επίσης ξεχωριστή... θέα στους πεζούς που θελήσουν να κοιτάξουν προς τα πάνω. Ενίοτε να βγάλουν και καμιά φωτογραφία (όπως την παρακάτω). Προς τα πάνω!

Διαβάστε ακόμα:

Λιβύη: Βυθίζεται στο χάος (videos+photos)

Καλάσνικοφ: Συμπονεί τους Αμερικανούς που δεν θα αγοράζουν όπλα της!

Βαρκελώνη: Το πρώτο παγωτό που αλλάζει… χρώμα! (video)

Μόντρεαλ: Γυναίκα τρώει νεκρό πουλί στο μετρό! (video)