ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Νόμιζε ότι ήταν ερωμένη του άνδρα της και της έκοψε τα στήθη

Φρίκη: Νόμιζε ότι ήταν ερωμένη του άνδρα της και της έκοψε τα στήθη

Στα άκρα έφτασε από τη ζήλεια της μια γυναίκα από την Κίνα, η οποία χτύπησε μια άλλη γυναίκα που νόμιζε ότι είναι ερωμένη του άνδρα της, την έγδυσε και της έκοψε τα στήθη με ψαλίδι.

Το φρικιαστικό αυτό έγκλημα έγινε στην πόλη Χεσάν στην επαρχία Γκουαντόνγκ. Η 27χρονη Ξιάο Λιν βρισκόταν στο σπίτι της και παρακολουθούσε τηλεόραση όταν ξαφνικά κάποιος της χτύπησε το κουδούνι.

Τότε, χωρίς καλά, καλά να καταλάβει, κάποιος την χτύπησε στο κεφάλι και την έσυρε στο πάτωμα. Κατόπιν της έβαλε στο κεφάλι μια σακούλα, την έγδυσε και την έδεσε.

Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους ο σύζυγός τη, αρχικά νόμιζε ότι ο δράστης είναι κάποιος βιαστής, όμως ήταν κάτι πολύ χειρότερο, αφού της έκοψε και τα δύο στήθη της με ψαλίδι και την εγκατέλειψε εκεί αιμόφυρτη.

Πριν όμως φύγει, της έβγαλε τη σακούλα κι έτσι η άτυχη γυναίκα αναγνώρισε την Μενγκ Τσάο, με την οποία στο παρελθόν είχαν δουλέψει μαζί στο ίδιο εργοστάσιο.

Η αστυνομία συνέλαβε την Μενγκ, η οποία ομολόγησε το έγκλημά της, τονίζοντας ότι το έκανε γιατί η Λιν της είχε κλέψει τον άνδρα.

Ο σύζυγος της γυναίκας, παραδέχθηκε ότι είχε ερωτευτεί την 27χρονη κοπέλα, όμως εκείνη τον είχε απορρίψει και δεν είχαν κάνει ποτέ σχέση. Όπως είπε, είχε παραδεχθεί μια φορά στη σύζυγό του ότι έβρισκε τη Λιν γοητευτική, οπότε όταν εκείνος ζήτησε διαζύγιο, εκείνη πίστεψε ότι έχει δεσμό μαζί της και ορκίστηκε να πάρει εκδίκηση.

Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, ωστόσο οι γιατροί δεν κατάφεραν να αποκαταστήσουν τη ζημιά στα στήθη της.

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Σκύλος της οικογένειας τού ξέσκισε τα γεννητικά όργανα