ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Το στήθος της μεγάλωσε 9 νούμερα μετά από υστερεκτομή! (photo)

Βρετανία: Το στήθος της μεγάλωσε 9 νούμερα μετά από υστερεκτομή! (photo)

Καταδικασμένη να παίρνει μορφίνη, προκειμένου να αντέξει το δυσβάσταχτο πόνο στην πλάτη της εξαιτίας του γιγαντιαίου στήθους της, ήταν μια Βρετανίδα.

Η 51χρονη Σάνον είδε το στήθος της μεγαλώνει εννιά ολόκληρα νούμερα (από 34D σε 40L) έπειτα από επέμβαση υστερεκτομής, αδυνατώντας πλέον να καθίσει ή να σταθεί όρθια χωρίς βοήθεια. Πόσο μάλλον να σηκωθεί…

Και ενώ κάποιες γυναίκες ονειρεύονται προσθετική στήθους, η άτυχη γυναίκα από το West Midlands προσευχόταν να απαλλαγεί από το καθημερινό της μαρτύριο μικραίνοντάς το.

«Ο πόνος κάποιες φορές ήταν μαρτυρικός», εκμυστηρεύεται η Σάρον, υπογραμμίζοντας ότι το πρόβλημά της γιγαντώθηκε έπειτα από την επέμβαση αφαίρεσης μήτρας στην οποία υποβλήθηκε. Όλα ξεκίνησαν μετά την εμμηνόπαυση, σε ηλικία 45 ετών, όταν το στήθος της άρχισε να μεγαλώνει ανεξέλεγκτα, προκαλώντας πόνο στο λαιμό και φαγούρα λόγω εξανθημάτων κάτω από αυτό. Ξόδευε ώρες καθημερινά ώστε να απλώνει ταλκ και μια ειδική αλοιφή πάνω της, σε μια προσπάθεια να απαλύνει τον πόνο.

Όχι όμως πια, καθώς η Σάνον υποβλήθηκε σε νέα χειρουργική επέμβαση στο νοσοκομείο του Μπέρμιγχαμ Ramsey West Midlands. Κράτησε 4 ώρες, ενώ κατά τη διάρκειά της αφαιρέθηκε ιστός βάρους 6 κιλών από το στήθος της. Πλέον ακλουθεί αυστηρό πρόγραμμα φυσιοθεραπείας για να διορθώσει την κυρτή στάση που έχει πάρει το σώμα της και να μπορέσει ξανά να χορέψει, όπως τόσο αγαπούσε.

«Αισθάνομαι και πάλι γυναίκα. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι εγώ και δε βλέπω την ώρα να φορέσω ξανά μπικίνι», τονίζει, ατενίζοντας πια γεμάτη αισιοδοξία το μέλλον…

Διαβάστε ακόμα:

Βρετανία: Προσφέρθηκε να αγοράσει φαγητό σε ζητιάνο και του έβγαλε το μάτι!

Νότια Αφρική: Λιοντάρι επιτέθηκε σε οικογένεια! (video)

Βρετανία: Έψαχναν σε παμπ το Άγιο Δισκοπότηρο και βρήκαν μπολ… σαλάτας! (photos)

Βραζιλία: Αυτός είναι ο χειρότερος πόνος που μπορεί να υπομείνει άνθρωπος! (vid+phs)

Σταρ της Premier League απειλούσε να ρίψει οξύ στη φίλη του! (video+photos)

Νέα Ζηλανδία: Ψάρεψαν πτώμα σε συντρίμμια αεροσκάφους!