ΚΟΣΜΟΣ

«Ο Michael Jackson ήταν ο βασιλιάς της βρωμιάς» – Αποκαλύψεις πρώην υπαλλήλων

«Ο Michael Jackson ήταν ο βασιλιάς της βρωμιάς» – Αποκαλύψεις πρώην υπαλλήλων

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις πρώην υπαλλήλων του «Βασιλιά της Ποπ», Μάικλ Τζάκσον. Πέντε χρόνια μετά τον αιφνίδιο θάνατο του δημοφιλούς καλλιτέχνη, πρώην εργαζόμενοι του αποκαλύπτουν τα όσα έζησαν στη Neverland, το θέρετρο που είχε φτιάξει ο Michael Jackson για παιδιά.

Όσο όμορφη και εντυπωσιακή φαινόταν στο φακό η Neverland, άλλο τόσο βρώμικη και σκοτεινή ήταν στην πραγματικότητα, αναφέρει η New York Post.

Η έπαυλη του Michael Jackson, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Ιούνιο του 2009, έκρυβε πολλά ένοχα μυστικά, σύμφωνα με τα λεγόμενα γυναικών, που δούλευαν ως καθαρίστριες στο ράντζο.

Οι εκατομμύρια φαν σε όλο τον κόσμο αγαπούσαν και λάτρευαν ως θεό τον αποθανόντα, ωστόσο δεν γνώριζαν πόσο βρωμιάρης ήταν, δηλώνουν οι πέντε καθαρίστριες της Neverland.

Οι γυναίκες αυτές δούλεψαν από το 1996 έως το 2004 στο ράντζο του τραγουδιστή στην Καλιφόρνια και αποκαλύπτουν πέντε χρόνια μετά τον θάνατο του Michael Jackson, την πραγματική φύση του καλλιτέχνη στην εφημερίδα New York Post.

«Ο Michael συχνά έτρεχε εκεί που βρίσκονταν τα ζώα και έπαιζε με τα κακά τους, δημιουργώντας ένα «μονοπάτι» μέσα στο σπίτι χωρίς να τον νοιάζει» περιγράφει μια από τις καμαριέρες. «Κι αν λέγαμε κάτι, απειλούσε πως θα έφτιαχνε μπάλες από κακά και θα μας τις πετούσε», προσθέτει.

Όταν το 1993 βρέθηκε στο ράντσο η Oprah Winfrey για μια συνέντευξη με την Elisabeth Taylor, το σπίτι καθαρίστηκε: τα πατώματα περάστηκαν με κερί, οι τοίχοι τρίφτηκαν και τα παράθυρα πλύθηκαν. Το επόμενο πρωί, όταν οι καλεσμένες του και το τηλεοπτικό συνεργείο έφυγαν, «ήρθε» ξανά στο φως ο πραγματικός Michael Jackson.

«Κυριολεκτικά κατούρησε στο πάτωμα μπροστά στην είσοδο. Απλά στάθηκε εκεί, άνοιξε το φερμουάρ του και έβρεξε το πάτωμα» περιγράφει μια άλλη καμαριέρα.

«Η ζωή του άλλαξε όταν αναγκάστηκε να πληρώσει εκείνο το αγόρι (σ.σ. Τζόρνταν Τσάντλερ). Σας λέω, ήταν πιο βρώμικος και ανθυγιεινός άνθρωπος στο Hollywood», συμπληρώνει η καμαριέρα.

Οι καμαριέρες ανακαλούν επίσης την εποχή, που πολλοί διάσημοι φίλοι του επισκέπτονταν το ράντζο και μαζί με τον τραγουδιστή πετούσαν όπου έβρισκαν μπουκάλια και φαγητά σε όλο το σπίτι.

Ακόμα μια από τις βρωμερές συνήθειες του τραγουδιστή ήταν και η επιμονή του να μην αλλάζει σεντόνια.

«Πολλές φορές έπρεπε να μπω κρυφά για να του αλλάξω σεντόνια. Δεν μπορούσα να καταλάβω πως μπορούσε να κοιμάται με τέτοια βρωμιά», αναφέρει μια από τις καθαρίστριες.

«Υπήρχαν κάλτσες και εσώρουχα στο κρεβάτι, μισοφαγωμένο κοτόπουλο και πατάτες, άδεια μπουκάλια κρασί και ουίσκι στο πάτωμα. Και κατουριόταν πάνω του, το μέρος βρωμούσε», συμπληρώνει μια άλλη καθαρίστρια.

Αναφέρουν επίσης, ότι λόγω της βρώμας, το κρεβάτι του Michael Jackson είχε πιάσει κοριούς.

Δεν πετούσε ποτέ τίποτα

Ο Jackson δεν πετούσε ποτέ τίποτα, όλα όσα του στέλνανε οι θαυμαστές του, τα κρατούσε και τα είχε όλα διασκορπισμένα στο σαλόνι και στους χώρους τους σπιτιού, ακόμα και στην κουζίνα. Ενώ το μόνο καθαρό μέρος του σπιτιού, ήταν η ντουλάπα με τα κουστούμια του Michael.

Επίσης, στον προθάλαμο του δωματίου είχε έναν πίνακα με βελάκια με τις φωτογραφίες των ιδρυτών της εταιρίας παραγωγής Dreamworks, Στίβεν Σπίλμπεργκ, Ντέιβιντ Γκέφεν και Τζέφρι Κάτζενμπεργκ, οι οποίοι πίστευε πως του είχαν κλέψει την ιδέα για τη δημιουργία του στούντιο, ακόμη και το σήμα κατατεθέν της εταιρίας με το αγόρι πάνω στο φεγγάρι!

Διαβάστε επίσης:

Ταϊβάν: Οδηγούσαν με ένα παιδί στην οροφή του αυτοκινήτου (vid)