ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Βρήκε ημίγυμνο ηθοποιό του Χόλυγουντ να κοιμάται δίπλα της! (photo)

ΗΠΑ: Βρήκε ημίγυμνο ηθοποιό του Χόλυγουντ να κοιμάται δίπλα της! (photo)

Μπορεί οι περισσότερες γυναίκες του πλανήτη να ονειρεύονται να ξυπνήσουν δίπλα σε έναν ηθοποιό του Χόλυγουντ, ωστόσο για μια μητέρα από την Καλιφόρνια αποδείχθηκε… εφιάλτης!

Και αυτό γιατί ο 29χρονος Jonathan Phan, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει στην κωμωδία δράσης Battle B-Boy, όχι μόνο δεν φαίνεται να είναι «αυτό που θέλουν οι γυναίκες», αλλά βρέθηκε στο κρεβάτι ακάλεστος!

Αφού διέρρηξε το σπίτι, έμεινε μόνο με τα εσώρουχα και ξάπλωσε στο κρεβάτι όπου απολάμβαναν ήδη τον ύπνο του… δικαίου η μάνα με την έφηβη κόρη της!

Όταν η γυναίκα ξύπνησε αντιλαμβανόμενη την αδιάκριτη παρουσία του Phan, άρχισε να ουρλιάζει, με αποτέλεσμα ο Βιετναμέζος που βγάζει το ψωμί του ενίοτε και ως κασκαντέρ, να πηδήξει από το παράθυρο, αφήνοντας πίσω το παντελόνι, το πορτοφόλι και το κινητό του τηλέφωνο!

Οι Αρχές ήταν θέμα χρόνου να τον εντοπίσουν, καθώς μέσα στο πορτοφόλι βρέθηκαν και προσωπικά του έγγραφα, όπως η άδεια οδήγησης…

«Ξύπνησα στις 8 το πρωί και τον βρήκα να κοιμάται δίπλα μας. Άρχισα να ουρλιάζω και αφού μου είπε “λυπάμαι, λυπάμαι”, έφυγε από το παράθυρο», εκμυστηρευτικέ στο KCAL9 η άτυχη γυναίκα.

Ο Phan (photo κάτω) δεν τη γνώριζε, ούτε είχε κάποια σχέση με το σπίτι…

Διαβάστε ακόμα:

Μπαλί: Τάισαν δράκο του Κομόντο με ζωντανή κότα! (video)

Τι γίνεται αν κάποιος λιποθυμήσει στο μετρό της Σαγκάη; (video+photos)