ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Ακίτα έκοψε το αυτί 4χρονου! (photo)

Βρετανία: Ακίτα έκοψε το αυτί 4χρονου! (photo)

Το αυτί του λίγο έλειψε να χάσει ένα 4χρονο αγοράκι, το οποίο δέχθηκε επίθεση από Ακίτα, σε φιλικό σπίτι που είχε επισκεφθεί με την οικογένειά του στο Litherland του Merseyside.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο σκύλος δάγκωσε με μανία το μικρό David στο πρόσωπο επειδή κρατούσε μπροστά του φαγητό, προκαλώντας του βαθιά τραύματα τα οποία χρειάστηκαν αρκετά ράμματα, όπως και το αυτί του!

«Όσοι έχουν σκύλους πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Πόσο μάλλον όταν υπάρχουν γύρω παιδιά. Έχουμε δύο σκυλιά στο σπίτι μας και ο David δεν έχει συνηθίσει να τα φοβάται», τόνισε ο πατέρας του άτυχου αγοριού, συμπληρώνοντας: «Παραλίγο να του κόψει το αυτί. Χρειάστηκε πολλά ράμματα και τη συνδρομή πλαστικού χειρουργού. Θα μείνει σημαδεμένος μια ζωή και δεν εννοώ μόνο σωματικά».

Η αστυνομία έκανε συστάσεις στον ιδιοκτήτη του σκύλου, ο οποίος δεν ήταν παρών τη στιγμή της επίθεσης, να μην τον αφήνει μόνο του με παιδιά χωρίς επίβλεψη, καθώς τα Ακίτα στη Βρετανία δε θεωρούνται άγρια και ως εκ τούτου απαγορευμένη ράτσα.

Διαβάστε ακόμα:

Μιζούρι: Συγκίνηση και ανατριχίλα στην κηδεία του Μάικλ Μπράουν (vids+pics)

ΗΠΑ: Ο οικολόγος που παλεύει με τα φίδια! (video+photos)

Βρετανία: Έντονη ανησυχία από τεράστιο κρατήρα! (video+photos)