ΚΟΣΜΟΣ

Προσοχή: Ένα μωρό γεννιέται στο... αεροπλάνο!

Προσοχή: Ένα μωρό γεννιέται στο... αεροπλάνο!

Ένα επιβατικό αεροσκάφος με προορισμό τις ΗΠΑ αναγκάστηκε να κάνει μια έκτακτη προσγείωση στην Ιρλανδία, όταν μια γυναίκα ήταν έτοιμη να... γεννήσει μία μόλις ώρα μετά την απογείωση!

Για Αμερική ξεκίνησε, στην... Αγγλία γέννησε τελικά μία γυναίκα της οποίας τα νερά έσπασαν μέσα στο αεροπλάνο κι ενώ αυτό βρισκόταν στον αέρα.

Το πλήρωμα του αεροσκάφους της Delta Airlines δήλωσε έκτακτη ιατρική ανάγκη και προσγειώθηκε σε αεροδρόμιο της Βρετανίας προκειμένου η μητέρα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να γεννήσει ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Υπήρξαν φόβοι ότι η γυναίκα ήταν έτοιμη να γεννήσει μέσα στο αεροπλάνο αφού οι συσπάσεις της ήταν πολύ συχνές αλλά τελικά... κρατήθηκε!

Το Boeing 767-300 προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο του Blackpool όπου ασθενοφόρο περίμενε τη μητέρα για να τη μεταφέρει στο μαιευτήριο.

Οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες απαιτούν οι έγκυες γυναίκες να παρέχουν μια επιστολή συγκατάθεσης ή μια επιστολή από έναν γιατρό ή τη μαία αν πρόκειται να ταξιδέψουν ένα μήνη πριν τη λήξη της εγκυμοσύνης τους.

Η Delta Airlines δεν έχει περιορισμούς και δεν απαιτεί ένα ιατρικό πιστοποιητικό, αλλά ενθαρρύνει τις έγκυες γυναίκες να συζητήσουν για τα αεροπορικά ταξίδια με ένα γιατρό πριν από την κράτηση του εισιτηρίου.

Διαβάστε επίσης: Πιλότος αναγκάστηκε να ρίξει γροθιά σε ηλικιωμένο!