ΚΟΣΜΟΣ

Δε φαντάζεστε πού εγκλωβίστηκε ένας μεθυσμένος Κινέζος! (photos)

Δε φαντάζεστε πού εγκλωβίστηκε ένας μεθυσμένος Κινέζος! (photos)

Το αλκοόλ σε κάνει να υπερεκτιμήσεις τις ικανότητές σου και αυτό το συνειδητοποίησε με τον πιο πειστικό τρόπο ένας μεθυσμένος Κινέζος, ο οποίος εγκλωβίστηκε στον προθάλαμο τράπεζας!

Και όχι επειδή δεν ήταν σε θέση να πατήσει το κουμπί ώστε να ανοίξει η πόρτα (το οποίο πιθανότατα και να μην είδε), αλλά επειδή προσπάθησε, θεωρώντας πως είναι ο άνθρωπος - λάστιχο, να περάσει ΚΑΤΩ από την πόρτα!

Περαστικοί και πυροσβέστες έτσι της παράκτιας επαρχίας Zhejiang έμειναν με το στόμα ανοιχτό, αντικρίζοντας το πρωτοφανές αυτό θέαμα.

«Πιστεύουμε ότι μπήκε από την πόρτα, αλλά για κάποιο λόγο (αλκοόλ θα συμπληρώσουμε εμείς) που δεν ήταν σε θέση να μας εξηγήσει, αποφάσισε να βγει από το μικρό διάκενο αερισμού στο κάτω μέρος της πόρτας», ανέφερε εκπρόσωπος της πυροσβεστικής, συμπληρώνοντας: «Ήταν καλά στην υγεία του, αλλά πολύ μεθυσμένος για να ακολουθήσει τις οδηγίες μας».

Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως ο Cheng Kao, ο οποίος επισκέφθηκε την τράπεζα προκειμένου να βγάλει - ανεπιτυχώς όπως αποδείχθηκε, αφού πάτησε τρεις φορές λάθος pin - χρήματα από το ΑΤΜ (προφανώς ώστε να τα… επενδύσει και πάλι στο αλκοόλ), θα χρεωθεί τη ζημιά που προκάλεσαν οι πυροσβέστες για να τον απεγκλωβίσουν…

Διαβάστε ακόμα:

Καλιφόρνια: Συγκλονιστικό βίντεο από εστιατόριο την ώρα του σεισμού!

Βρετανία: Η πιο επικίνδυνη selfie σε διάσημο γκρεμό αυτοκτονιών! (video)

Κένυα: Εργαζόμενοι νεκροτομείου έκοψαν τα γεννητικά όργανα νεκρής γυναίκας!

Ιαπωνία: Μαραθώνιος χουφτώματος πορνοστάρ για φιλανθρωπικό σκοπό! (pics)

Σκηνές Αποκάλυψης: Ακρίδες σκόρπισαν τον τρόμο στη Μαδαγασκάρη! (video)

Διαβολικό Κινεζάκι: Του έκοψε το σχοινί ασφαλείας στον 8ο όροφο! (photos)